Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Šláger Bundesligy rozhodol mladý podávač lôpt: Odmení Hoffenheim chlapca, ktorý porazil Bayern?

SINSHEIM - Víkendový šláger nemeckej ligy ovplyvnila aj rýchlosť jedného z podávačov lôpt.
Zdroj: reprofoto: youtube.com
Zdieľajte:

Majstrovský Bayern Mníchov padol počas víkendu na trávniku Hoffenheimu a tohto súpera nedokázal poraziť už tretíkrát v rade. Sústredený výkon a dva góly Marka Utha znamenali, že zverenci Juliana Nagelsmana sú po troch kolách druhí, o skóre za vedúcou Borussiou Dortmund.

Prečítajte si aj: VIDEO V Berlíne sa prepísala história: Zápas s dvoma Slovákmi rozhodovala žena!

Hoci sa o výhru postaral dvoma presnými zásahmi kolínsky rodák Uth, fanúšikovia aj hráči si našli iného hrdinu. Je ním trinásťročný futbalista z mládežníckej akadémie Umut, ktorý bol na zápase v roli podávača lôpt. Práve jeho blesková reakcia, keď rýchlo hodil loptu Andrejovi Kramaričovi, ktorý autovým vhadzovaním našiel skórujúceho Utha, výrazne pomohla k úspechu Hoffenheimu.

"Pribehol za mnou Kramarič, ktorý si pýtal loptu, tak som mu ju hneď dal. Je to skvelý pocit takto pomôcť tímu," povedal Umut pre nemecký denník Bild. Mladík si vyslúžil pochvalu aj od trenéra Juliana Nagelsmana. "Podávači lôpt majú inštrukcie, aby nechali hru plynúť rýchlo na obe strany," uviedol kouč, ktorý chlapcovi sľúbil odmenu. Podobné vyjadrenia prišli aj z hráčskej šatne.

Na druhej strane hviezdy Bayernu zúrili, podľa ich názoru boli na trávniku dve lopty. Áno, boli! Tú "druhú" však paradoxne už z autu poslal na ihrisko mníchovský obranca Mats Hummels, lopta navyše nijako neovplyvnila hru, keďže bola na opačnej strane ihriska, pri šestnástke domácich. Takže gól bol uznaný správne.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články