Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Guardiola verzus Klopp: Nenechajte si ujsť strhujúci šláger Citizens s Liverpoolom!

BRATISLAVA - Poriadna lahôdka sa chystá v anglickej Premier League, kde si to spolu rozdá Manchester City s Liverpoolom. Oba tímy sa v doterajšom priebehu predstavili v dobrom svetle a sú doteraz nezdolaní. Príde prvá prehra?
Zdroj: standard.co.uk
Zdieľajte:

Favoritom stretnutia sú domáci futbalisti, ale „The Reds“ rozhodne nebudú jednoduchým protivníkom. Veľa o tom môžu rozprávať londýnski Kanonieri, ktorí vyfasovali v predchádzajúcom kole od Hendersona a spol. štvorgólový debakel. Ako dopadne toto ostro sledované stretnutie? Kontrolujte priebeh zápasu v akčných live stávkach a predveďte svoje tipérske znalosti!

Ako vidí šláger kola najväčšia tipérska komunita? 53 % jej členov očakáva výhru domácich, 14 % tipérov je presvedčených o nerozhodnom výsledku a 33 % stratégov verí Liverpoolu. Na koho strane stojíte vy?

„Liverpool vie zahrať na silných súperov. Ďalšou nebezpečnou zbraňou je Mané, ten kto sleduje Premier League, vie o čom hovorím. Myslím si, že City nedokáže poraziť Kloppovu partiu,“ zanalyzoval Lubou neprehru hostí v kurze 2,03. Súhlasíte? Tento, ale aj množstvo ďalších tipov od skúsených tipérov nájdete v populárnej Tiket aréne. Nahliadnite do nej aj vy a nechajte sa inšpirovať!

Chceli by ste sledovať tisícky priamych prenosov z najlepších líg sveta a k tomu si užívať množstvo skvelých výhod najväčšej tipérskej komunity? Nie je nič jednoduchšie, zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 999 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články