Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Liverpool verzus Arsenal: Nenechajte si ujsť veľký šláger hviezdnej Premier League!

BRATISLAVA - Nová sezóna Premier League odštartovala. V rámci 3. kola top anglickej súťaže sa fanúšikovia futbalu môžu tešiť na šláger ako lusk. Do Liverpoolu totižto zavíta Arsenal!
Zdroj: sport.co.uk
Zdieľajte:

Zverenci trénera Kloppa budú na domácej pôde mierne favorizovaní. Zvládnu však poraziť londýnskych Kanonierov? Spestrite si priebeh anglickej bitky v live stávkach a zabojujte o parádne výhry!

Ako myslíte, že dopadne tento ostrý súboj? Najväčšia tipérska komunita verí Liverpoolu v kurze 2,16. Úspešný tvorca analýz KingN1ck sa vyjadril k duelu takto: „Liverpool sa pod Kloppom neustále zlepšuje a na jeho útočnú hru sa moc pekne díva. Štart do novej sezóny sa tímu až na remízu 3:3 vonku s Watfordom podaril a na Anfielde prakticky neprehráva. V Arsenale nie je niečo v poriadku, klub nevyhráva veľké trofeje, fanúšikovia si prajú odchod trénera Wengera... The Reds sú doma veľmi silní a určite neprehrajú,“ zanalyzoval kurz 1,36. Súhlasíte s ním? Borci z najširšej komunity tipérov pridávajú svoje tikety do populárnej Tiket arény. Navštívte ju aj vy, prezrite si ich precízne výbery a nechajte sa inšpirovať!

Radi by ste si aj vy užívali všetky výhody najväčšej tipérskej komunity a k tomu sledovali tisícky prenosov naživo? Nie je nič jednoduchšie, zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 999 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články