Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hamšík, Ronaldo, Messi aj Lewandowski v akcii: Sledujte NAŽIVO aj vy TOP ligy sveta!

BRATISLAVA - Cez víkend začína nová sezóna top futbalových súťaží sveta! Tešiť sa môžete na Bundesligu, Primera División, či Serie A. Nezmeškajte ani jediné stretnutie z týchto prestížnych líg a naživo sledujte v akcii Ronalda, Messiho, Lewandowského alebo Mareka Hamšíka!
Zdroj: skysports.com
Zdieľajte:

Všetko odštartuje piatkovým súbojom majstrovského Bayernu proti Leverkusenu. Čo pošlete na tiket? Tipnite si a výkony najlepších futbalistov sveta si vychutnajte v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Dve príležitosti chytené a ďalších šestnásť v hre. To je aktuálna bilancia borca 666jaroslav, ktorý by rád na svojom tikete zhrabol 2 000 EUR! Čo poslal do hry? Napríklad v otváracom súboji Bundesligy tipuje výhru úradujúceho šampióna. V londýnskom derby Tottenham - Chelsea očakáva minimálne dve trefy, Neapol uspeje u nováčika z Verony, či Barcelona si po spackanom superpohári napraví chuť doma s Betisom. Jeho náložou sa doteraz inšpirovali desiatky tipérov. Zveziete sa aj vy Tiket aréne, kde môžete vidieť výbery skúsených stratégov?

Radi by ste si aj vy užívali všetky výhody najväčšej tipérskej komunity a k tomu sledovali tisícky prenosov naživo na TV Tipsport? Nie je nič jednoduchšie, zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 999 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články