Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Toto sú hviezdy budúcnosti: TOP 5 futbalistov, ktorí patria k najperspektívnejším na svete!

Top
BRATISLAVA - Sú mladí, perspektívni a podľa rebríčka The Telegraph patria k najväčším talentom svetového futbalu. Prečítajte si o futbalistoch, ktorí by mali už v blízkej budúcnosti udávať trend najpopulárnejšej hry sveta.
Zdroj: Predrag Rajković (Zdroj: Youtube)
Zdieľajte:

Predrag Rajković (21), Srbsko

Jedného z najtalentovanejších gólmanov súčasnosti by ste nenašli v žiadnej z elitných líg sveta. Rajković, ktorý tohto roku oslávi 22 rokov, totiž chytá za Maccabi Tel Aviv v Izraeli, kam sa presunul po troch úspešných sezónach v Crvenej Zvezde Belehrad. Bránu srbského giganta hájil v pozícii jednotky už od svojich osemnástich rokov a pripísal si už aj 5 štartov za A výber Srbska!

Marlos Moreno (20), Kolumbia

Mladý, len 20-ročný Kolumbijčan vyrastal v Atléticu Nacional, odkiaľ sa v roku 1996 za viac ako 5 miliónov eur presunul do Manchestru City. Citizens ho však obratom poslali na hosťovanie do Deportiva La Coruňa a La Ligu si nádejný krídelník vyskúša aj počas tejto sezóny, kedy posilnil nováčika najvyššej španielskej súťaže z Girony.

Ante Ćorić (20), Chorvátsko

Ďalší talent z Balkánu, označovaný ako chorvátsky Lionel Messi. Kreatívny 20-ročný stredopoliar hrá za Dinamo Záhreb od svojich 17 rokov, hoci mal niekoľko možností posunúť sa vyššie. Vábenie Bayernu Mníchov, Liverpoolu aj Realu Madrid však odmietol s odôvodnením, že ešte pre neho nenastal ten správny čas.

Niklas Süle (21), Nemecko

Od osemnástich rokov bol mohutný obranca súčasťou zadných radov Hoffenheimu a v minulej sezóne sa dokonca dostal do bundesligovej jedenástky roka. Carlo Ancelotti ho chcel do Chelsea, no kremenitý stredný obranca dal prednosť Bayernu Mníchov, kam prestúpil za viac ako 18 miliónov eur. Je držiteľom striebornej medaily z letných OH 2016 a s reprezentáciou Nemecka vyhral Pohár konfederácií FIFA 2017.

Christian Pulisic (18), USA

Zdobí ho blesková rýchlosť a priamy ťah na bránu. Môže hrať ako ofenzívny stredopoliar pod hrotom aj v krídelných priestoroch. 18 ročný Pulisic je už druhú sezónu v kádri prvého mužstva Borussie Dortmund a reprezentácie USA, za ktorú nastrieľal 7 gólov v 16 zápasoch. Ak budete riešiť tipovanie zápasov na Doxxbet.sk, skúste si vsadiť na tohto šikovného „amíka“.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: PR článok

Diskusia

Podobné články