Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Senica bola pridrahá, Trnava opäť v Zlatých Moravciach

Futbalisti FC Spartak Trnava odohrajú prvý barážový duel o postup do skupinovej fázy Európskej ligy UEFA 2014/15 proti švajčiarskemu klubu FC Zürich (21. augusta o 20.15 SELČ) opäť na štadióne ViOn-u v Zlatých Moravciach.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Európska futbalová únia (UEFA) aj do tretice udelila Trnavčanom výnimku, keďže ich domovský štadión prechádza rekonštrukciou.

Vedenie Spartaka po minulotýždňovom žrebe avizovalo, že duel proti Zürichu sa bude hrať nie v Zlatých Moravciach, ale na o niečo rozľahlejšom štadióne FK Senica. Jeho kapacita je o približne tisíc miest väčšia ako štadión ViOn-u.

"Všetky rokovania smerovali k vzájomnej dohode, cenová ponuka zo senickej strany však bola pre nás neakceptovateľná. Aby sme nešli do straty, museli by sme ceny lístkov vyhnať na sumu, ktorú by si mohlo dovoliť len veľmi málo fanúšikov. Oslovili sme teda Slovenský futbalový zväz, ktorý nám pomohol pri rokovaniach s UEFA. Tá povolila ďalšiu výnimku pre Zlaté Moravce v prípade, že dejisko duelu odobrí FC Zürich ako aj Švajčiarsky futbalový zväz. Nakoľko sme dostali od súpera a zväzu súhlasné stanovisko, duel sa bude hrať na štadióne ViOn-u," uviedol na oficiálnom klubovom webe "bílych andelov" PR manažér Spartaka Marek Ondrejka.

Trnavčanom sa v Zlatých Moravciach darí. Najskôr si tam v súboji 1. predkola EL poradili s maltskými Hibernians, následne postúpili v 2. predkole cez gruzínsky tím FC Zestafoni a minulý týždeň prešli aj 3. predkolom cez škótsky klub Saint Johnstone. Duel FC Spartak Trnava - FC Zürich je na programe 21. augusta o 20.15 SELČ.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články