Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bale sa vracia domov

Hviezda Realu Madrid Gareth Bale sa dnes večer vráti na známe miesto.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Zápas o európsky superpohár, ktorý je na pláne dnes v Baleovom rodnom meste Cardiff, bude pre waleského reprezentanta špecifický. "Celá moja rodina i všetci priatelia tu budú. Je to pre mňa veľmi špeciálne hrať v Cardiffe".

"Že bude superpohár v Cardiffe som sa dozvedel pred 18 mesiacmi a keď som prišiel do Madridu dúfal som, že vyhráme Ligu majstrov a budem môcť nastúpiť doma. Je to pre mňa veľmi emocionálne," povedal Bale pred dnešným duelom. Cardiffský rodák sa s výberom Walesu nekvalifikoval na majstrovstvá sveta a tak mal dostatok času dať sa po minulej sezóne dokopy.

Real počas amerického turné pred štartom novej sezóny nevyhral ani jeden zápas, čo môže byť pre "Pusinky" miernym sklamaním. Víťaz európskej ligy UEFA bude pod vedením Unaia Emeryho pre Madridčanov určite náročným súperom. "Bol by som rád keby vyhráme 5:0, ale potrebujeme hlavne strieľať góly," povedal Bale, ktorý očakáva náročný zápas. "Je jedno kto skóruje, dôležité je aby sme hrali ako tím. Ak to zvládneme, dokážeme poraziť každého," dodal.

Zápas o superpohár medzi Realom a Sevillou sa hrá dnes od 20:45.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sportskeeda.com

Diskusia

Podobné články