Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Skvelé výhry ako z ríše snov: Pozrite sa, ako sa k nim tipéri dostali!

BRATISLAVA - Chceli by ste vyhrať? Sledujte tikety skúsených stratégov v jedinečnej Tiket aréne, kde sú zverejnené ich najlepšie výbery a zvezte sa s nimi k poriadnym balíkom peňazí.
Zdroj: Tipsport
Zdieľajte:

Máte svoje tipy? Podeľte sa o ne s najväčšou tipérskou komunitou, zbierajte množstvá inšpirácií a získajte rešpekt od tipérov!

Z Tiket arény pochádza aj trefa borca pegasm, ktorý si prišiel vďaka svojej náloži na 4 400 EUR! Ten poslal do hry sedemkrát gólové príležitosti vo futbalových zápasoch z európskeho kontinentu. Zachovať pokoj musel v dueli Örgryte – Norrby, kde hostia skórovali až 5 minút pred koncom a v súboji Grindavík – Víkingur R., v ktorom potrebný gól padol až v tretej nadstavenej minúte!

So svojou výhrou 2 000 EUR sa môže pochváliť aj Gabo78 a ďalších 30 tipérov, ktorí sa s nim zviezli. Čo stratég natipoval? Siahol po futbalových tipov z Nemecka, Islandu a prestížnej Ligy majstrov. Tiež ste sa inšpirovali?

Najväčšia komunita tipérov ponúka svojim členom zaujímavé možnosti ako písanie analýz, sledovanie živých prenosov na TV Tipsport, či atraktívne súťaže a množstvo ďalších skvelých príležitostí. Ešte nie ste jej súčasťou? Nevadí, zaregistrujte sa teraz a získajte vstupný bonus 999 EUR.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články