Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Neymarov prestup oficiálny: Messi sa rozlúčil s kamarátom na Instagrame!

BARCELONA - Argentínsky futbalista Lionel Messi sa prostredníctvom svojho instagramového konta v stredu rozlúčil so spoluhráčom z FC Barcelona Neymarom.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Brazílsky útočník, o ktorého prejavil eminentný záujem Paríž St. Germain, prišiel ráno do barcelonského tréningového centra, ktoré však opustil už po polhodine. Deň predtým sa vrátil z propagačných aktivít v Číne. Po tom, čo sa brazílsky futbalista rozlúčil so svojimi spoluhráčmi, pridal Messi na svoj Instagram fotografiu svojho a Neymarovho dresu z kabíny. "Bola veľká radosť počas tých rokov s tebou hrať a želám ti všetko dobre v ďalšom živote," napísal Messi.

Fue un placer enorme haber compartido todos estos años con vos, amigo @neymarjr. Te deseo mucha suerte en esta nueva etapa de tu vida. Nos vemos Tkm

Príspevok, ktorý zdieľa Leo Messi (@leomessi),

Francúzsky vicemajster Paríž Saint-Germain je údajne ochotný zaplatiť za Neymarove služby výkupnú klauzulu 222 miliónov eur, ktorá by výrazne prekonala aktuálnu rekordnú čiastku - 105 miliónov eur vynaložených Manchestrom United na získanie Paula Pogbu.

Zdieľajte:
Pridal: Marek Mokrý
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články