Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ďalšia tragédia z Česka: Po necelom mesiaci spáchal samovraždu aj rodák zo Slovenska!

ILANZ - Český futbal postihla v krátkej dobe ďalšia tragická udalosť. David Bystroň, bývalý obranca Baníka Ostrava, Viktorie Plzeň a Sigmy Olomouc v piatok zomrel, podľa nezávislých zdrojov spáchal samovraždu. Všetko sa stalo iba necelý mesiac po samovražde ďalšieho bývalého hráča Plzne Františka Rajtorala.
Zdroj: sigmafotbal.cz
Zdieľajte:

Tridsaťštyriročný obranca, ktorý sa v roku 1982 narodil v Levoči, sa podľa viacerých nezávislých zdrojov obesil v útrobách svojho domu v švajčiarskej obci Ilanz. Posledný rok hral v nižších švajčiarských futbalových súťažiach za Linth FC a od januára bol členom US Schluein Ilanz.

Prečítajte si aj: Bývalá hviezda Plzne spáchala samovraždu: Obesila sa v byte v Turecku!

Meno si spravil u Baníkov z Ostravy, ktorým pomohol vyhrať titul, následne bol defenzívnou oporou Plzeňskej Viktorie, kde ale po zápase Ligy majstrov v Borisove vďaka pozitívnemu testu na metamfetamín skončil. Dostal dvojročný dištanc a keďže nemohol hrávať, zaćal študovať trénerstvo až získal trénerskú licenciu. Po vypršaní trestu podpísal zmluvu s druholigovou Sigmou Olomouc, kde už na svoje výkony z minulosti nenadviazal. Dôvodom ukončenia života vlastnou rukou majú byť rodinné a finančné problémy.

Česť jeho pamiatke.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: idnes.cz

Diskusia

Podobné články