Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Kontroverzný gól hviezdy PSG: Dal výstavný kúsok na frak fair play?

PARÍŽ -Gól hviezdy PSG vyvolal veľké emócie. Hoci šlo o výstavnú strelu, hovorí sa o nej v inom zmysle.
Zdroj: reprofoto: youtube.com/archívna
Zdieľajte:

Futbalisti Paríža SG zvíťazili v sobotňajšom zápase 36. kola Ligue 1 nad posledným tímom tabuľky Bastiou vysoko 5:0. Dvoma gólmi sa drese PSG proti korzickému tímu prezentoval Edinson Cavani. Uruguajský útočník ich má na konte v tejto sezóne Ligue 1 už 33 a suverénne mieri za korunou pre kráľa strelcov.

Prečítajte si aj: VIDEO Brutálna bitka chuligánov v Grécku: Krvavá spúšť,desiatky zranených a dvaja v kritickom stave!

Po zápase sa však viac diskutovalo o góle inej hviezdy parížskeho klubu. Išlo o gól na 2:0, ktorý výstavnou bombou strelil Marco Verratti. Lenže tomuto momentu predchádzala situácia, ktorá na to vrhá nepríjemný tieň. Dostala fair play pri tomto góle na frak?

Tesne pred tým sa totiž na brankára rútil Blaise Matuidi, ktorý po súboji s obrancom zostal ležaťna trávniku a keďže to vyzeralo, že sa z neho len-tak nepostaví, prišiel mu gólman Jean-Louis Leca na pomoc.Hráči Bastie zakopli loptu za čiaru, lenže Verratti chcel hrať ďalej, zmocnil sa lopty a zatiaľ čo sa Leca zaujímal o zdravotný stav súpera, poslal ju do horného rohu bránky.

Márne boli protesty futbalistov z Bastie, gól talianskeho záložníka platil. Po zápase sa ho zastal tréner PSG Unai Emery. "Blaise bol na zemi, ale to je spoluhráč, nie súper. Preto Marco hral ďalej. Navyše si nemyslím,že videl, že sa brankár snaží Matuidimu pomôcť," povedal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články