Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Dojemné chvíle na štadióne v Chapecoense: Zosnulí futbalisti sa mohli pozerať na víťaznú trofej ich tímu iba z nebies!

Futbalisti brazílskeho klubu AF Chapecoense preukázali obrovský charakter, keď 137 dní od nešťastia, v ktorom prišli takmer o celý svoj tým, dokázali vyhrať druhú etapu šampionátu Santa Catarina.
Zdroj: thesun.co.uk
Zdieľajte:

V novembri keď havarovalo lietadlo, v ktorom zahynulo 76 členov posádky a takmer celý futbalový klub Chapecoense, tak nikomu ani nenapadlo, že za pár mesiacov bude tento tím oslavovať víťazstvo v pohári.

Prečítajte si aj: Futbalistu Chapecoense prebrali z umelého spánku: Jeho prvá veta dojala fanúšikov k slzám

Z 81 cestujúcich vyslobodili šiestich, čo boli nažive. Jeden pasažier zomrel počas transportu do nemocnice. Informoval o tom web BBC s odvolaním sa na oblastného policajného šéfa Joseho Aceveda. K nešťastnej tragédii došlo, keď tím letel na odvetu finálového zápasu Copa Sudamericana, v ktorej sa mal stretnúť s Medellinom. Klub po leteckom nešťastí zostavil úplne nový tím.

Prečítajte si aj: VIDEO Chapecoense naspäť na medzinárodnej scéne, víťazstvo v zápase Pohára osloboditeľov

19 hráčov a 24 ďalších členov realizačného tímu sa už iba z nebies mohli prizerať na to, ako hráči ich obnoveného tímu dvíhajú nad hlavu víťaznú trofej.

Chapecoense vyhral druhú etapu šampionátu Santa Catarina, kde po víťazstve na domácom štadióne si pred posledným kolom upevnil vedúcu priečku.

Prečítajte si aj: VIDEO Neskutočné odhodlanie dojalo fanúšikov: Hráč Chapecoense, ktorý prežil leteckú tragédiu, zverejnil zábery z rekonvalescencie

Iba traja hráči tímu z Chapecoense, ktorým sa podarilo prežiť katastrofu sa mohli pozerať, na nádherné oslavy ich obnoveného tímu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: thesun.co.uk

Diskusia

Podobné články