Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO 7 futbalistov, ktorí neznášajú svojich rivalov

Top
BRATISLAVA - "Niektorí ľudia veria, že futbal je otázkou života a smrti. Som veľmi sklamaný týmto prístupom. Môžem vás uistiť, že je omnoho dôležitejší." Tieto slová legendárneho Billa Shanklyho pozná azda každý futbalový fanúšik a nasledujúci hráči ich len potvrdzujú.
Zdroj: futbalovysvet.sk/kolážFS
Zdieľajte:

Wojciech Szczesny

Poľský brankár Arsenalu, momentálne hosťujúci v AS Rím, je známy svojim postojom k Tottenhamu. V minulosti už niekoľkokrát prehlásil, že Spurs neznáša. Asi najznámejšie sú jeho slová z roku 2012, keď povedal, že nenávisť voči Tottenhamu pomohla k tomu, aby sa pred mestského rivala dostali v konečnej tabuľke anglickej lige. A po výhre 1:0 v roku 2015 si ako provokáciu nezabudol spraviť selfie na White Hart Lane.

Yes !! Derby victory! Thanks to our fans for the amazing support! #afc #derby #selfie #coyg #fans #gunners #poldi #aha #redarmy

Príspevok, ktorý zdieľa Lukas Podolski (@poldi_official),

Prečítajte si aj: FOTO Zážitok, na ktorý nezabudne: Farmár vyťahoval z bahna autobus slávnej Borussie

Steven Taylor

Písal sa rok 2012 a Steven Taylor sa, vtedy ako hráč Newcastle United, vyjadril dosť jasne. "Radšej by som zbieral známky, než obliekal dres Sunderlandu," vyhlásil. V súčasnej dobe hráva za Ipswich Town a okrem iného ešte prezradil, že nemá žiadnych kamarátov, ktorí by boli fanúšikmi Sunderlandu.

Carlos Tevez

Argentínska legenda naštartovala svoju kariétu v Boce Juniors a aj on, rovnako ako fanúšikovia, neznášal rivala River Plate. potom, čo sa mu počas Copa Libertadores v roku 2004 podarilo streliť gól tomuto neznášanému súperovi, oslávil ho "kuracím tancom". Fanúšikovia Bocy potom na priaznivcov Riveru posmešne pokrikovali "gallinas" (kurence).

Ian Wright

Rivalita medzi Arsenalom a Tottenhamom je naozaj obrovská, čo dokazuje aj to, že sa tu objavuje ďalší hráč "kanonierov". Wright pri zápasoch proti londýnskemu súperovi nechal na ihrisku vždy úplne všetko. Spurs neznášal tak veľmi, že každého zahraničného hráča pri príchode naučil ako prvú vetu v angličtine "Spurs are s**t".

Jack Wilshere

Jack Wilshere, ktorý momentálne háji farby Bournemouthu, taktiež neznášal Tottenham. Často spieval neslušné chorály, za čo si od mnohých fanúšikov vyslúžil kritiku, nakoľko cítili, že by to mohlo ovplyvniť jeho pôsobenie v národnom tíme.

Gerard Pique

Pokiaľ aspoň trochu sledujete diania vo futbale, tak určite viete, že Pique veľmi rád provokuje Los Blancos. On sám to už pripustil. Najčastejšie sa jedná o tweety, ktorými sa snaží vysmievať súperovi z Madridu. Tí sa niekedy len tak ľahko nedajú, a keď sa nájde vhodná chvíľa, oplatia mu to.

Garry Neville

Bývalý obranca Manchestru United je známy svojou nenávisťou voči Liverpoolu. To dokazuje mimo iného aj to, že keď na Old Trafford v októbri 2006 Rio Ferdinand strelil na konci zápasu víťazný gól, Garry neváhal bežať cez celú dĺžku ihriska len preto, aby mohol oslavova pred fanúšikmi hostí. Dostal za to pokutu 5000 libier.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články