Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Prvá priečka je fuč: Bale sa nechal vylúčiť za pár sekúnd, Ronaldo spasil Real za štyri minúty

MADRID - Dva góly portugalského futbalového útočníka Cristiana Ronalda v priebehu štyroch minút rozhodli o tom, že si nakoniec Real Madrid podelil v stredajšom ligovom stretnutí body s Las Palmas (3:3).
Zdroj: news-falls.com
Zdieľajte:

"Biely balet" síce na Santiago Bernabeu otvoril v 8. minúte po presnom zásahu Isca skóre, ale ďalšie góly potom strieľali hostia. "Nemusíme šalieť, pretože sme niektoré veci urobili dobre. Musíme to ešte raz rozanalyzovať a popremýšľať nad tým, čo je potrebné zmeniť. To aj urobíme. Nebudeme hľadať výhovorky. Pozrieme sa na to, čo je potrebné urobiť a ja verím, že to zlepšíme," zhodnotil po zápase priebeh tréner Realu Zinedine Zidane.

Prečítajte si aj: Messiho by sme nechceli ani zadarmo! Druholigový klub chce zostať verný svojej filozofii

Ešte päť minút pred koncom to nevyzeralo na ihrisku tak, že by sa oslabený Real mohol zmôcť na obrat v zápase. Úradujúci európsky šampión prehrával 1:3. No po ruke hosťujúceho Castellana premenil v 86. minúte pokutový kop Ronaldo, čím vlial svojim spoluhráčom nádej na zisk minimálne bodu. Toho sa dočkali aj o štyri minúty neskôr, keď sa Portugalčan presadil po rohovom kope. Takmer nikým nekrytý sa dostal k hlavičke, na ktorú brankár Las Palmas už nedokázal zareagovať.

"Po prestávke sme hrali viac sústredene, ale zápas ovplyvnilo vylúčenie a penalta nasmerovaná proti nám. Vedeli sme, že Las Palmas má dobrých hráčov, ktorí sa pohybujú rýchlo. Získali sme bod, čím sme si udržali osud v našich rukách. Boli to dva odlišné polčasy," povedal domáci obranca Dani Carvajal, pre ktorého to bol jubilejný stý ligový zápas vo farbách Realu.

Madridský celok má po stredajšej remíze na konte 56 bodov. Na prvú Barcelonu stráca bod, ale má o zápas menej. "Bude to náročné až do konca, ako sme hovorili už aj predtým. Za tým si stojím. Nie sme na čele, ale táto súťaž je ešte otvorená. Nevzdávame sa, je to maratón, nie šprint. Musíme zostať pozitívni," povedal Zidane pre oficiálnu stránku klubu.

Real navyše oslabil úplne zbytočným vylúčením Gareth Bale. Ten neudržal nervy na uzde a dostal dve žlté karty v priebehu zopár sekúnd. Pre Walesana je to prvé vylučenie od roku 2008, kedy v Premier League dostal svoju premiérovú červenú kartu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, 101greatgoals.com

Diskusia

Podobné články