Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Neuer: Z času na čas sa spomienky z Brazílie vrátia

Nemecký futbalový brankár Manuel Neuer priznal, že je stále hladný po úspechoch a v nasledujúcej sezóne by chcel s Bayernom Mníchov pridať do vitríny ďalšie trofeje.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Majiteľ Zlatej rukavice pre najlepšie gólmana na MS v Brazílii má za sebou úspešné uplynulé sezóny - s Bavormi získal dva tituly v lige a v Nemeckom pohári či trofej pre víťazov Ligy majstrov. Darilo sa mu i na medzinárodnom fóre, keď sa minulý mesiac so spoluhráčmi tešil z titulu svetových šampiónov. "Som šťastný, že som späť. Teším sa na nové výzvy v Bayerne ako aj v národnom tíme. Po tom, čo sme získali dva ligové tituly a aj titul na MS, som stále som hladný a ambiciózny," uviedol Neuer pre DFB-TV a vrátil sa aj k svetovému šampionátu: "Je to neskutočný pocit. Z času na čas sa spomienky z Brazílie vrátia. Samozrejme, v takýchto prípadoch potrebujete nejaký čas, kým vstrebete všetky myšlienky. Ste predsa majstrom sveta po zvyšok života."

Neuerovi bude v ďalšej sezóne, ktorá štartuje 22. augusta, kryť chrbát Španiel Pepe Reina - nová letná posila. Dvadsaťosemročný rodák z Gelsenkirchenu jeho príchod privítal. "Pepeho Reinu každý pozná. Je to skúsený brankár, ktorý vie odviesť dobrú prácu. Chcem ho lepšie spoznať a teším sa už na našu spoluprácu," dodal Neuer.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články