Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ibra je späť!

Oslavy titulu budú aj s ním.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Kanonier Zlatan Ibrahimovič sa do zostavy futbalistov Paríža St. Germain vráti po zranení v stredajšom domácom ligovom dueli proti Stade Rennes. Líder Ligue 1 si v ňom môže definitívne zabezpečiť obhajobu majstrovského titulu.

"Zlatan je v dobrej forme, fyzicky i psychicky. Zajtra ho uvidíme v zápase proti Rennes, hoci ešte nevieme, či nastúpi od začiatku," povedal v utorok na tlačovej konferencii kouč PSG Laurent Blanc. Jeho zverenci v stredu získajú titul v prípade triumfu nad Rennes, alebo ak aktuálne druhé Monaco nedokáže zdolať Guingamp.

Švédsky útočník je mimo hry už niekoľko týždňov po zranení zadného stehenného svalu v prvom štvrťfinálovom zápase Ligy majstrov proti FC Chelsea. Ibrahimovič v 30 ligových dueloch v tejto sezóne nastrieľal 25 gólov.

PSG v stredu získa titul v prípade triumfu nad Rennes, alebo ak aktuálne druhé Monaco nedokáže zdolať Guingamp. Blanc je po spečatení obhajoby pripravený predĺžiť s parížskym klubom zmluvu. "Keď budeme šampiónmi, podpíšem nový kontrakt. Principiálne tak nemôžem spraviť skôr, až keď bude titul istý," zdôraznil kouč. Klub mu údajne podnúkol dlhodobú spoluprácu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články