Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Koho dostane Slovan v play off?

Futbalová Liga majstrov smeruje do finále svojej predskupinovej fázy. Už len dva zápasy play off nás delia od toho, aby sme spoznali definitívnu podobu skupín prestížnej futbalovej súťaže.
Zdroj: DoxxBet
Zdieľajte:

Futbalisti bratislavského Slovana vybojovali v stredu večer na trávniku moldavského Šerifu Tiraspol bezgólovú remízu, ktorá ich posunula už do záverečného predkola Ligy majstrov. Už teraz majú belasí istotu pohárovej jesene, pretože aj v prípade neúspechu v play off budú účastníkmi jednej zo skupín Európskej ligy.

Slovenský majster však túži zopakovať úspechy Košíc, Petržalky a Žiliny a prebojovať sa až do skupiny najprestížnejšej medzinárodnej pohárovej súťaže na svete. Jeho súperom bude jeden z kvinteta Red Bull Salzburg, Steaua Bukurešť, APOEL Nikózia, BATE Borisov a Ludogorec Razgrad.

Kto bude súperom belasých sa dozvieme v piatok 8. augusta krátko po 12. hodine, kedy dvojice pre play off vyžrebujú. Vy si však už teraz môžete staviť exkluzívne iba v DOXXbete na tím, ktorý Slovanisti dostanú v poslednom predkole Ligy majstrov. Neváhajte a využite zaujímavú ponuku, ktorá sa neopakuje každý deň.

Zdieľajte:
Autor: DoxxBet
Zdroj informácií: DoxxBet

Diskusia

Podobné články