Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Kucka verzus Hamšík: Sledujte NAŽIVO aj vy strhujúci šláger Slovákov na slávnom San Sire!

MILÁNO - Futbaloví fanúšikovia si prídu na svoje, lebo v talianskej Serie A si to rozdajú ašpiranti na titul, milánske AC s Neapolom! V oboch kluboch patria medzi opory Slováci, na strane domácich je to pilier stredovej formácie „Kuco“ a v tíme spod Vezuvu hviezdi kapitán SSC Marek Hamšík.
Zdroj: koláž fs
Zdieľajte:

Spoluhráči z reprezentácie si to teda rozdajú o dôležité body. Priblížia sa Rossoneri svojmu súperovi len na jediný bod? Uvidíme v priamom prenose na TV Tipsport!

Sobotňajší šláger má na tikete aj stratég s nickom 264616, ktorý v ňom očakáva minimálne dva góly. V zápase najlepšie strieľajúceho mužstva ligy by to nemal byť problém, čo myslíte? Okrem toho napol siete v Bundeslige (dva zápasy) a v Eredivisie (jeden duel). V Premier League sa mu zapáčil hendikep na Liverpool a v súboji Hrnčiarov s Červenými diablami má čistú dvojku. Necháte sa inšpirovať jeho náložou za takmer tri stovky?

Člen najväčšej tipérskej komunity Frisbald verí ešte vo väčšiu gólovú nádielku a vo svojej analýze píše: „Zápas má predpoklady ponúknuť pekný ofenzívny futbal, z ktorého by mali plynúť presné trefy. Za zváženie stojí aj tip na vyšší over!“ Tipér má na tikete padnú 3 góly a viac pri kurze 1,80. Zveziete sa s ním?

Radi by ste mali pod palcom všetky prenosy z Primera División, Serie A, Ligue 1, Bundesligy a ďalších top súťaži? Sledujte ich naživo na TV Tipsport! Taktiež nezabudnite navštíviť Tiket arénu, ktorá je povrch naplnená tiketmi. Nechajte sa nimi inšpirovať a prepracujte sa k perfektným výhram. Ešte stále nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Tak neváhajte, zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články