Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Trenčania, prekvapte Anglicko!

Vo štvrtok od 20:30 nášho času, čaká Trenčanov odvetný zápas 3. predkola Európskej ligy proti Hull City. Prvý sa skončil nerozhodným výsledkom 0:0.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Minulý týždeň sa stretnutie odohralo v Žiline, kde zavítala aj početná divácka kulisa, ktorá sa však nedočkala žiadneho gólu. Vo štvrtok určite nejaký padne a my sa dozvieme postupujúceho do play-off Európskej ligy. Favoritom tohto dvojzápasu zostáva stále anglický účastník Premier league Hull City, ale ani Trenčania nevycestovali do Anglicka predať svoju kožu lacno. „Ako sa to skončilo vo štvrtok, tak to dnes aj začne, od 0:0. Domáci sú silní na lopte, ale my sa nemáme koho báť. Pokiaľ si budú hráči veriť, malý zázrak by sa nám mohol podariť,“ povedal na margo trenčianskych šancí ich tréner Ševela.

Strelecky sa v prebiehajúcej sezóne zatiaľ nepresadil František Kubík, ktorý by mohol svoje strelecké suchoty prelomiť práve v odvetnom zápase. „Výsledok z prvého zápasu je dobrý. Ako sme mohli vyhrať, tak sme mohli aj inkasovať. Dôležité je, že sme nedostali gól a keď tam skórujeme, budú to mať s nami ťažké. Ak odvedieme podobný výkon ako dnes, tak buď postúpime, alebo pôjdeme ďalej so vztýčenou hlavou,“ dušuje sa navrátilec z gréckeho FC Ergotelis.

Tréner Hull City Steve Bruce asi nasadí do zápasu aj svoje nové posily, ktoré by mali zvýšiť silu anglického tímu (jednou z nich je Livermore, historicky najdrahšia akvizícia tigrov). Veľkú chuť odčiniť zahodenú jedenástku bude mať určite Huddlestone, navyše, domácich bude hnať dopredu vypredaný štadión. Zostáva nám veriť, že Trenčanom sa neroztrasú kolená a všetkým ukážu, že vedia hrať futbal aj na súperovom ihrisku.

Sme zvedaví, či tréner Ševela aj v odvete pristúpi k taktickej variante z predošlého týždňa a na hrot útoku postaví Holúbka, ktorý je na pozitívnej vlne, keďže v nedeľu sa gólovo prezentoval vo víťazom zápase proti Trnave. V tíme nie sú, okrem dlhodobo zraneného Jaira, hlásené žiadne vážnejšie zdravotné problémy a trénerskému tandemu nebráni nič v tom, aby vybrali optimálnu zostavu pre štvrtkový zápas. Po bezproblémovom lete privítalo Trenčanov tradičné ostrovné počasie, najskôr svietilo slnko, potom začalo pršať. Predzápasový tréning absolvujú futbalisti o 19. hodine miestneho času.

Čas a miesto výkopu: 20:30, KC Stadium (kapacita 25 404 divákov)
Rozhodcovia: Bas Nijhuis, Rob van de Ven, Charles Schaap (všetci Taliansko)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalový svet

Diskusia

Podobné články