Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tréner Partenopei čaká na šancu

Rafael Benítez má eminentný záujem o prestup Belgičana Fellainiho do Neapola. Priznáva však, že je na trénerovi van Gaalovi ako naloží so svojím zverencom.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Rafa Benítez, ako ho familiárne nazývajú vo futbalových kruhoch má záujem o bývalé eso Evertonu a súčasného hráča Manchesteru United Marouane Fellainiho. Neapol je takmer po celé prestupové obdobie spojovaný s hráčom, ktorý len minulé leto prestúpil k "diablom" z Evertonu za 35 mil. eur.

Vo všeobecnosti sa vie, že Marouane nemá vydarené obdobie čo sa týka klubového futbalu a zmena by mu mohla pomôcť. Na tomto fakte postavil svoju stratégiu tréner Neapola, ako však priznáva: „Fellaini je hráčom United a prípadný prestup záleží na nich a nie na nás. Marouane je skvelý hráč, no záleží ako sa k celej záležitosti postaví van Gaal. Aké s ním má plány? Netuším, musíme si počkať.“

Benítez dodáva: „Je Fellaini ten pravý hráč do stredu poľa? Neviem. Máme kvalitné mužstvo. Záleží i na odchodoch. Momentálne neviem odpovedať.“

Túto sezónu už určite v drese Neapola neuvidíme Švajčiara Behramiho, ktorý svoju budúcnosť spojil s HSV Hamburg. Prípadná posila do stredu zálohy by sa rozhodne Rafovi Benítezovi hodila.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články