Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Roztomilé VIDEO Šesťročný chlapček sa dočkal: Messi mu splnil životný sen!

DAUHA - Fotografie ako päťročný afganský chlapec hral futbal v improvizovanom argentínskom drese Lionela Messiho vyrobenom z igelitovej tašky obleteli svet. Po roku sa už šesťročný Murtaza Ahmadi dočkal veľkého momentu a konečne sa stretol so svojím idolom.
Zdroj: telegraph.co.uk
Zdieľajte:

Murtaza pricestoval za Messim do Kataru, kde sa FC Barcelona stretla v utorok v prípravnom zápase s tímom Al Ahli Dauha. Stretnutie afganského chlapca s argentínskou superhviezdou zorganizoval organizačný výbor majstrovstiev sveta 2022 v Katare. Murtaza prišiel za Messim do tímového hotela a potom oblečený v drese Barcelony držiac Messiho za ruku pózoval fotografom. "Som veľmi šťastný, že som stretol svojho hrdinu. Splnil sa mi sen," žiaril šťastím chlapec.

Prečítajte si aj: VIDEO Neskutočný gól Rafinhu aj zranenie 18-ročného talentu: Strhujúci boj Barcelony v Katare!

Na nástupe pred zápasom proti Al Ahli držal Murtaza päťnásobného najlepšieho futbalistu sveta za ruku a keď už musel odísť, nevedel sa od svojho idolu odtrhnúť. Na ruky ho zobral rozhodca a s úsmevom ho odniesol mimo ihriska, aby sa zápas mohol začať. Barcelona vyhrala 5:3, Messi strelil jeden gól.

Chlapec vzbudil záujem, keď internet obleteli fotografie, ako si kope loptu doma v provincii Ghanzi oblečený v drese vyrobenom z igelitovej tašky. Dres bol v bielo-modrej kombinácii ako má Argentína a na chrbte mal fixkou napísané meno Messi a číslo 10. O pár týždňov neskôr mu Messi poslal podpísaný dres Barcelony aj Argentíny.

Prečítajte si aj: Hrôzostrašné zistenie: Messi tiež sedel v lietadle smrti, od tragédie ho delilo iba 18 minút!

Rodina afganského chlapca neprežívala šťastné obdobie. V máji musela utiecť z krajiny pre neustále telefonické vyhrážky a usadila sa v susednom Pakistane.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články