Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Messi alebo Ronaldo? Sledujte naživo aj vy hviezdne El Clásico!

BARCELONA - Nepochybne jeden z najpopulárnejších zápasov na svete, to je slávne El Clásico! Vo vzájomnom súboji sa stretnú odvekí rivali FC Barcelona a Real Madrid.
Zdroj: koláž fs
Zdieľajte:

Najväčšie klubové derby je tu a vy pri tom nesmiete chýbať. Nenechajte si ujsť jedinečnú príležitosť sledovať top futbalovú bitku v priamom prenose na TV Tipsport!

Blížiaci sa futbalový sviatok roka postaví proti sebe aj dvoch najlepších futbalistov súčasnosti a nie sú nimi nikto iný ako Lionel Messi a Crisitiano Ronaldo. Na koho strane stojíte? V minulej sezóne zaknihovali súperi zhodnú bilanciu, keď sa každému z nich podarilo triumfovať na ihrisku protivníka. V lige je celkovo v derby zápasoch lepší Real, ale historicky vo všetkých vzájomných meraniach síl má navrch Barca.

Real, ktorý aj s náhradníkmi v pohári deklasoval tím Leonesa 6:1, ťahá neuveriteľnú sériu 31 súťažných zápasov bez prehry. Barca naopak v pohári zakopla na pôde treťoligového Hercules (1:1) a proti rozbehnutému Bielemu baletu to nebude mať jednoduché. Podarí sa Messimu a spol. zastaviť rozbehnutého giganta a ukončiť jeho šnúru?

Člen najväčšej tipérskej komunity mickhals77 vo svojej analýze napísal: „V El Clásicu platí iba jediná štatistika. Za posledných niekoľko rokov sa stalo len raz, že by obe mužstvá nestrelili gól a keď si predstavím to obrovské ihrisko Barcelony, tak určite bude veľmi veľa miesta pre útočníkov, aby skórovali.“ Tipér očakáva tip každý tím dá gól pri kurze 1,40. Necháte sa inšpirovať?

Nechcete zmeškať tento dlho očakávaný súboj? Nech sa páči, TU môžete sledovať prenos LIVE a bez omeškania.

Radi by ste mali prehľad o tiketoch skúsených tipérov? Navštívte Tiket arénu. Tá ukrýva tie najlepšie výbery, ktorými sa môžete inšpirovať aj vy! Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Neprichádzajte o skvelé výhody, zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články