Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Futbalový víkend snov je tu: Nenechajte si ujsť TOP šlágre roka!

BRATISLAVA - Top futbalový víkend odštartuje tradičným bundesligovým šlágrom medzi Dortmundom a Bayernom! Obaja giganti sa stretli pred štartom sezóny v boji o Nemecký superpohár, ktorý pripadol do rúk Bavorom po výsledku 2:0. Budú sa radovať opäť?
Zdroj: facebook
Zdieľajte:

Hneď po Der Klassiker si nenechajte ujsť bitku o Madrid medzi Atléticom a Realom. Nedeľa potom bude patriť prestížnemu milánskemu derby AC verzus Inter! Nezmeškajte ani jedno z najatraktívnejších predstavení európskej scény v priamom prenose TU!

A ako vidí tieto vyhecované bitky najväčšia tipérska komunita?

„Keď neberiem do úvahy, že nerozhodný výsledok sa medzi Dortmundom a Bayernom vyskytuje pomerne často a pripočítam k tomu faktor Ligy majstrov, obaja tu môžu byť spokojní s bodom! Rovnaký dôvod vidím aj v dueli Atlétov s Realom,“ píše v analýze na remízu s kurzom 3,54 Lucy22! Vidíte to rovnako?

Derby della Madonnina rozobral immortalfly1! „Šance sú úplne rovnaké. Každý tím má pred sezónou 3 kritéria, a to nezostúpiť, byť čo najvyššie a vyhrať derby! Ja verím AC, na akú stranu sa prikloníte vy?“ Píše vo svojej analýze k tipu výhra domácich bez remízy pri kurze 1,86!

Radi by ste nahliadli do tajov najväčšej tipérskej komunity aj vy? Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených borcov. Ešte nemáte svoj účet? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články