Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Senica si z Banskej Bystrice odnáša bod

V druhom kole Fortuna ligy na seba narazili dve ambiciózne mužstvá. Dukla Banská Bystrica hostila FK Senicu, ktorá siahala po troch bodoch, no nakoniec sa bude musieť uspokojiť iba s jedným.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Domáci prvých 30 minút stretnutia akoby prespali, čo využili hostia a v 13. minúte išli Kosorinom do vedenia. Domáci mali prvú šancu až 43. minúte keď Střihavka trafil iba nohy brankára Šullu. V druhom polčase Vajda v 51. minúte takmer od autovej čiary prekvapil Šullu. V 54. minúte hostia vyšachovali domácu obranu a Hlohovský, nová posila zo Slovana, zvýšil na 0:2 pre Senicu. S domácimi to vyrezalo zle-nedobre, hlavne od 62. minúty, keď bol vylúčený Banovič, ale nakoniec sa heroickým výkonom v závere dokázali do stretnutia vrátiť, keď v 80. minúte nová posila Dolný znížil na 1:2, potom v 86. minúte Ľupták trafil iba brvno, ale v 88. minúte Rejdovian vyrovnal na konečných 2:2.

Dukla Banská Bystrica - FK Senica 2:2 (0:1)

Góly: 80. Dolný, 87. Rejdovian - 13. Kosorin, 54. Hlohovský.

Rozhodoval: Vnuk

ŽK: Banovič - Opiela, Kosorin, Mráz, Kalabiška, Piroska,

ČK: 62. Banovič (Banská Bystrica) po druhej ŽK, 1410 divákov

Zostavy a striedania:

Dukla: Boroš – Savič, Vajda, Banovič – Ľupták, Peňaška (63. de Vito)- Rejdovian, Šumský (77. Faško), Kupec (57. Wojnar) – Střihavka, Dolný

Senica: Šulla – Chvátal, Pavlík, Hušek, Pillár - Hlohovský, Opiela (88. Ventúra), Kalabiška, Mazáň - Piroska, Kosorin (69. Mráz)

Hlasy trénerov:

Norbert Hrnčár, tréner Banskej Bystrice: "Štyri body sú dobrou motiváciou do ďalších kôl pre naše mužstvo. Zvládli sme excelente záver stretnutia a zaslúžene sme vyrovnali. Remízu považujem za zaslúženú."

Pavel Hapal, tréner Senice: "Po takomto priebehu som sklamaný, viedli sme 2:0 a mali sme prevahu o jedného hráča, čo by skúsenejší tím, ako je náš, určite uhral. Futbal to však prináša, mňa teší dobrý výkon môjho mužstva a víťazstvá po takýchto výkonoch v budúcnosti určite prídu."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články