Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

5 hráčov, ktorí sklamali na MS

Pred každým šampionátom tu máme určitých hráčov, ktorý cez sezónu zažiarili a pochopiteľne sa od nich na MS očakáva to isté. Avšak vždy sa nájdu takí, ktorí buď neunesú tlak, alebo len stratia proste formu. Tu je päť sklamaní tohtoročných MS.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo :

Víťaz zlatej lopty a hlavný faktor úspechu Realu Madrid v minulej sezóne mal doviesť Portugalsko veľmi ďaleko. Avšak nestalo sa. „Ronaldovci“ nepostúpili ani zo skupiny, a čo je viac, Ronaldo úplne zaostal za očakávaniami. Kamery si ho nevyberali kvôli jeho kúskom s loptou, ale kvôli argumentom s rozhodcami. Chvíle, keď váš najlepší hráč nemá formu a moc sa mu nedarí majú ostatných nakopnúť a pomôcť mu, no Portugalsko je výlučne postavené na Ronaldovi a ak sa to nezmení, takéto (ne)postupy zo skupiny sa stanú pravidlom. Veď predsa každý sme len človek a Ronaldo, aj keď tomu možno nebudete veriť, tiež nie je stroj.

Sergio Ramos :

Ku koncu sezóny sa rozstrieľal a jeho góly mali hlavne aj prívlastok dôležité. Veď na samom konci finále Ligy Majstrov vyrovnal a v zápase s Bayernom na začiatku dvoma gólmi pochoval nádeje Bavorov na obhajobu. Majstrovstvá sveta nevyšli ako jemu, tak už vôbec nie Španielom. Nepostúpili zo skupiny a hneď prvý zápas dostali debakel 5:1 od Holandska. Ramosa prešprintoval Robben, a ten ho ešte teraz chytá po svojich snoch. Majstri sveta takto nehrajú a už vôbec nie jeden z najlepších obrancov sveta.

Iker Casillas :

Jeho nominácia na post brankárskej jednotky bola mnohými spochybňovaná a považovaná za protekciu za jeho predošlé úspechy. Avšak o Ikerovi je známe, že aj keď nemá formu, dokáže zachytať ako nadpriemerný brankár. Tak bol nominovaný na jednotku a hneď v prvom zápase dostal päť gólov, z toho tri boli jeho zavinením. Tréner del Bosque urobil chybu a mal by sa zamyslieť, či by nebolo lepšie dať šancu mladému de Geovi, ktorý držal United, ako sa len dalo. A zamyslieť by sa mal aj Iker či už predsa len nie je ten pravý čas na to, aby tým mladým dal priestor.

Mario Balotelli :

Super Mário, alebo ak chcete „Problémový chlapec“ mal byť hviezdou turnaja v Brazílii a ofenzívnou zbraňou Talianska. Hneď v prvom zápase sa trafil, v 55. minúte dal gól do siete Anglicka, avšak to bolo všetko (pokiaľ nerátame tri žlté karty). Taliani skončili už v skupine a Balotelli zasa raz ukázal, že ešte nedospel na útočníka svetových kvalít. Talent na to určite má, a nie len na svetové kvality, ale aj na to byť tým najlepším, no mal by si to dať v hlave do poriadku.

Wayne Rooney :

Wayne Rooney je skvelý hráč a ako jediný hráč z Manchesteru United v minulej sezóne aj niečo hral. Ako už je zvykom, Anglicko sa na MS trápi a jeho útočníci sú strelecky impotentní (Nemci strelili za 20 min. päť gólov, to je toľko, čo Anglicko na posledných dvoch šampionátoch). Tento rok sa to však malo zmeniť a práve Rooney mal zdvihnúť zaprášenú vlajku levov a byť tým hlavným ťahúňom. Dokázal streliť iba jeden gól, no príležitosti si vypracovával. Tie však nedokázal premieňať, dokonca ani stopercentné tutovky a tak mu právom patrí (ne)čestné miesto v tejto pätici.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články