Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prestupové špekulácie 7.7.2014

Prestupové okno je už otvorené a deň čo deň nám prináša nové prestupy, alebo ich špekulácie, aké sú TOP z dnešného dňa ?
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Debuchy čoskoro "Gooner"

Podľa britských médií je francúzsky obranca Mathieu Debuchy pôsobiaci v Newcastli United prestupu bližšie ako by sa zdalo, dokonca má byť predstavený v najbližších dňoch ako prvá letná posila Arsenalu Londýn. Zdravotná prehliadka mala prebehnúť dnes.

Ashley Cole prestúpil do AS Rím

Anglický obranca bol dnes privítaný na letisku vo večnom meste. Taliansky veľkoklub ho privítal aj na soc.sieťach. Cole pôsobil v Chelsea dlhé roky a bude jeden z mála Angličanov hrajúcich na Apeninskom polostrove.

Kroos má do budúcna jasno

Toni Kroos, mladý a talentovaný Nemec sa počas dlhšej doby nedokázal dohodnúť s Bayernom Mníchov na predĺžení kontraktu a prestup bol na spadnutie, vravelo sa najmä o Chelsea, Reale Madrid alebo Manchestri United, no Kroos sa vyjadril, že žiadnu zmluvu nepodpísal a rád by ďalej pôsobil v Bayerne.

Alexis Sanchéz do Anglicka ?

Málo využívaný v Barcelone, chcený v Anglicku, taký je teraz Alexis. Ak by od Kataláncov odišiel, jeho cesta by viedla asi do Liverpoolu alebo Arsenalu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Zahraničné médiá

Diskusia

Podobné články