Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Skončí na MS ďalšia hviezda?

Pre argentínskeho futbalového reprezentanta Angela Di Mariu sa svetový šampionát v Brazílii pravdepodobne už skončil. Dvadsaťšesťročný krídelník si v sobotňajšom víťaznom štvrťfinálovom zápase na MS proti Belgicku (1:0) poranil stehenný sval a musel z hry odstúpiť už v 33. minúte.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Ako informovala agentúra dpa, Di Maria zrejme vynechá semifinálový duel proti Holandsku. Podľa argentínskych a španielskych médií si už na majstrovstvách sveta dokonca vôbec nezahrá. Definitívu ohľadom jeho štartu mali dať nedeľňajšie vyšetrenia.

"Di Maria si natrhol stehenný sval na pravej nohe a vynechá zvyšok šampionátu," napísal argentínsky denník Olé na svojej webstránke. Španielsky AS cituje zdroj z Argentínskej futbalovej asociácie (AFA), ktorý potvrdil, že hviezdny krídelník Realu Madrid nenastúpi na semifinálový a ani na finálový súboj, ak sa doň Argentína prebojuje. Pre Juhoameričanov by to bola po Sergiovi Agüerovi (rovnako zranenie stehenného svalu) už druhá nepríjemná hráčska strata.

"Dúfam, že to nebude nič závažné. Je pre nás kľúčovým hráčom," povedal na adresu Di Mariu ešte pred lekárskymi vyšetreniami tréner "albicelestes" Alejandro Sabella. Argentína bude bojovať v stredu o svoj prvý postup do finále MS od roku 1990.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články