Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kostarický gólman Navas vzbudil záujem gigantov

Top
Nie nadarmo sa hovorí, že Majstrovstvá sveta sú skvelou príležitosťou ukázať sa.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Kostarika je prekvapením majstrovstiev sveta v Brazílii. A brankár Keylor Navas je bezpochyby jej hviezda. V osemfinále proti Grécku zastavil 27-ročný brankár série penált keď vychytal Theofanisa Gekasa. Vo svojej domovskej krajine je teraz Navas viac než národný hrdina."Je jeden z najlepších na svete. Je to mimoriadne, čo predvádza"povedal tréner Kostariky Jorge Luis Pinto po zápase v nedeľu.

Navas brilantne púta záujem európskych špičkových klubov. Momentálne znie kontrakt Keylora v Levante takto: Zmluva do roku 2015, trhová hodnota: 4 milióny EUR. Medzi najsilnejších záujemcov patrí Real Madrid, Bayern Mníchov, Atlético Madrid alebo AC Miláno.

V minulej sezóne bol ocenený ako najlepší brankár v Primera División. Avšak, 1,84 m vysoký brankár nebol pred MS zrejme na zozname iných klubov. Je považovaný za pokojného, vážneho hráča tímu.

Agent sa vyjadril, že Navas odmietol komentovať údajné ponuky z najlepších klubov. "Teraz má iné povinnosti, ako je česť krajiny."Chceme písať pre Kostariku históriu, povedal Navas v utorok. "Majstrovstvá sveta sú snom pre všetkých z nás. Chceme čo najviac získať a dosiahnuť niečo, čo si budú pamäť naše deti."

.

Kde povedú kroky Keylora Navasa ?

ANKETA: Aká bude budúcnosť Keylora Navasa ?

  • Prestúpi do AC Miláno

    7%

  • Prestúpi do Bayernu Mníchov

    7%

  • Prestúpi do Realu Madrid

    13%

  • Prestúpi do Atlética

    40%

  • Prestúpi inde

    20%

  • Ostane v Levante

    13%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: transfermarket.de

Diskusia

Podobné články