Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

SÚŤAŽ EURO 2016 - Pravidlá a ceny

BRATISLAVA - Dočkali sme sa! Futbalový sviatok roka je tu. Spríjemnite si šampionát tipovacou súťažou a ukážte, že sa v európskom futbale naozaj vyznáte. :) Odmenou vám bude zábava, dobrý pocit z trafených výsledkov – a pre najlepších aj skvelé ceny! Potešiť vás môže kredit na tipovanie v Tipsporte, pamiatkové tričká pre 10 najlepších za celé EURO 2016 alebo dokonca medaila – ak to dotiahnete až do prvej trojky. Poďte to skúsiť a bavte sa futbalom! :)
Zdroj: uefa.com, koláž: futbalovysvet.sk
Zdieľajte:

Priebeh súťaže

1. Súťaž bude prebiehať na Facebooku v skupine FutbalovySvet.sk. Súťažiaci sa do súťaže zapája komentovaním súťažných príspevkov.

2. Spolu nás čaká 7 súťažných kôl. Presný časový harmonogram jednotlivých kôl súťaže nájdete v tomto článku. Harmonogram budeme v priebehu súťaže dopĺňať.

3. Presná úloha a kritériá pre určenie poradia súťažiacich v jednotlivých súťažných kolách budú popísané priamo vo Facebook poste s daným súťažným kolom. Zvyčajne pôjde o klasické tipovačky presných výsledkov vybraných zápasov, na aké ste zvyknutí z nášho Facebooku.

4. V každom súťažnom kole budú odmenení 5 najúspešnejší súťažiaci kreditom na tipovanie od Tipsportu.

5. Okrem okamžitých odmien hráme aj dlhodobú súťaž za celé EURO 2016. V každom kole súťaže dostane 30 najúspešnejších súťažiacich body do tabuľky dlhodobej súťaže:

Víťaz kola dostane 30 bodov
2. miesto dostane 29 bodov
3. miesto dostane 28 bodov
. . .
30. miesto dostane 1 bod .
´

Tu si môžete pozrieť priebežnú tabuľku dlhodobej súťaže.

6. O poradí súťažiacich v tabuľke dlhodobej súťaže rozhodujú kritériá v tomto poradí :

(i) Vyšší počet získaných bodov
(ii) Viac dosiahnutých bodovaných umiestnení (t.j. umiestnení v TOP 30 v jednotlivých kolách)
(iii) Kto zo súťažiacich častejšie pridával svoje tipy skôr
(iv) Žreb (len v prípade nutnosti).

Ceny

V každom kole súťaže odmeníme až 5 najúspešnejších tipujúcich :

1. miesto : 12 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte
2. miesto : 8 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte
3. miesto : 6 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte
4. miesto : 5 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte
5. miesto : 4 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte .

V dlhodobej súťaži odmeníme 10 najúspešnejších tipujúcich za celé EURO 2016 :

1. miesto: 25 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte + originálne tričko FutbalovySvet.sk (limitovaná edícia k EURO 2016) + “zlatá” medaila

2. miesto: 15 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte + originálne tričko FutbalovySvet.sk (limitovaná edícia k EURO 2016) + “strieborná” medaila

3. miesto: 10 EUR kredit na tipovanie v Tipsporte + originálne tričko FutbalovySvet.sk (limitovaná edícia k EURO 2016) + “bronzová” medaila

4.-10. miesto: originálne tričko FutbalovySvet.sk (limitovaná edícia k EURO 2016)

Podmienky súťaže

1. O kredit v stávkovej kancelárii Tipsport SK hrajú len tí súťažiaci, ktorí dosiahli minimálny vek 18 rokov a majú (alebo si založia) svoj vlastný hráčsky účet v Tipsporte.

2. Súťažiaci je povinný na našu výzvu nahlásiť nick k svojmu účtu v Tipsporte (zaslať nám ho do súkromnej správy na Facebooku). Ak tak neurobí do 24 hodín od našej výzvy, stráca nárok na cenu a táto bude posunutá ďalšiemu hráčovi v poradí.

3. Súťažiaci svojou účasťou súhlasí s Podmienkami súťaže, s Pravidlami súťaže a s tým, že jeho meno bude zverejnené v tabuľke súťaže spolu s počtom dosiahnutých bodov.

4. V prípade neočakávanej situácie ( resp. situácie, ktorá nie je presne definovaná v Priebehu súťaže, Podmienkach súťaže a Facebook postoch so súťažou ) súťažiaci svojou účasťou v súťaži súhlasia s tým, že rozhodnutie Organizátora súťaže (portál futbalovysvet.sk) je určujúce pre stanovenie výsledkov súťaže či akéhokoľvek iného postupu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články