Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Uruguaj bez Suaréza vyzve nepríjemnú Kolumbiu

V osemfinále majstrovstiev sveta uvidíme v druhom zápase druhý súboj dvoch juhoamerických tímov. Tímom z Južnej Ameriky sa na tohtoročnom šampionáte darí, veď v osemfinále ich nájdeme až sedem. O 22:00 nastúpia proti sebe Uruguaj a Kolumbia
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Uruguaj zažil po zápase s Talianskom eufóriu. Veď postupový gól strelili o päť minút dvanásť, či ak chcete v 85. minúte. Avšak minútu pred tím sa udialo niečo, čo bude mrzieť nielen samotného aktéra situácie, ale aj celý národný tím. Luis Suaréz, hviezda Uruguaja, opäť dostal skrat a uhryzol talianskeho obrancu Chielliniho. Zápas dohral, avšak verdikt FIFY znel nekompromisne. 4-mesačný zákaz futbalovej činnosti, plus pokuta 100.000 švajčiarskych frankov. Niektorých to pobúrilo, iných zasa potešilo. Jedno je však isté, Uruguaj prišiel o najlepšieho strelca a ťahúňa tímu. Uvidíme ako sa s tým dokážu vysporiadať, no nemal by to byť problém, keďže majú ešte kvalitných strelcov.

Kolumbia suverénne postúpila cez C skupinu, s plným bodovým ziskom a skóre 9:2. Pred turnajom prišli o najlepšieho strelca a útočníka svetových kvalít, Radamela Falcaa, no na svojich výkonoch to pociťovať nedávajú. V skupine vážnejšieho súpera nemali, no teraz ich čaká Uruguaj, ktorý nesmelo poškuľuje aj po celkovom víťazstve na turnaji.

Zápas je naplánovaný na 22:00 nášho času. Určite sa môžeme tešiť na poriadnu dávku skvelého futbalu s typickým juhoamerickým temperamentom. Stávkové kancelárie viac veria Kolumbii, ktorá ma kurz 2.00 oproti kurzu Uruguaja, ktorý má hodnotu 4.20.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články