Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Štvrťfinále Ligy majstrov - vyhodnotenie Facebook tipovačky

BRATISLAVA - Štvrťfinálové odvety Ligy majstrov priniesli veľa futbalového vzrušenia. Ešte viac si ho vychutnali hráči v našej tipovacej súťaži na Facebooku. Poďme sa spolu pozrieť, ako ste tipovali. Na záver odhalíme aj to najdôležitejšie - kto z vás sa dostal na stupeň víťazov a zatipuje si zadarmo v Tipsporte.
Zdroj: www.bolsamania.com
Zdieľajte:

Tipovali sme predovšetkým štyroch postupujúcich. Ďalej tím, ktorý strelí v odvetách najrýchlejší gól a napokon aj minútu, v ktorej tento prvý gól padne.

Celkovo sa do súťaže zapojilo úctyhodných 112 súťažiacich. Jedinou podmienkou uznania tipu do súťaže bol LIKE na Facebook príspevok. Žiaľ, 43 súťažiacich ju nedokázalo splniť a pole bojujúcich o ceny sa nám tak slušne preriedilo hneď po úvodnom hvizde prvého zápasu. :)

V utorok boli na programe prvé dva šlágre: Manchester City privítal PSG, na postup mu doma stačila aj gólovo "chudobnejšia" remíza - prvý zápas v Paríži skončil 2:2. No a v asi najočakávanejšom zápase privítal Real Madrid nemecký Wolfsburg-Španieli potrebovali otočiť manko 0:2 z prvého zápasu z Nemecka. Takto videli postupové šance jednotlivých tímov naši súťažiaci:

Real napokon prestrieľal Wolfsburg 3:0 a postúpil. Paríž ale nedokázal prekročiť svoj štvrťfinálový tieň a po prehre 1:0 sa so súťažou rozlúčil. Postup Realu teda správne predpokladala väčšina z vás (56%), ale Manchestru City verilo len 37% súťažiacich. Pred stredou sa tak radikálne znížil počet tých, ktorí mohli uhádnuť všetkých postupujúcich.

V stredu nás čakali "papierovo jasnejšie" zápasy: Atlético Madrid privítalo v španielskom súboji obhajcu z Barcelony - prvý zápas vyhrala Barca doma 2:1. V Lisabone domáca Benfica skúšala prekvapiť favorizovaný mníchovský Bayern - prvý zápas vyhrali Bavori len tesne 1:0. Naši súťažiaci verili favoritom :

Ako už vieme, Bayern úlohu favorita - u nás mu verilo 92% hráčov - zvládol a po remíze 2:2 postúpil. Ale Atlético sa postaralo o prekvapujúci obrat a výhrou 2:0 zmarilo nádeje Barcy na obhajobu trofeje. A tiež nádeje veľa našich súťažiacich na boj o ceny - len 22% z vás verilo v postup Atlética.

Hádali sme aj, ktorý tím sa gólovo presadí ako prvý. Názor súťažiacich bol pomerne jednotný, posúďte sami :

A väčšina sa tentokrát nemýlila - najrýchlejší gól skutočne strelil Real Madrid. V 15. minúte otváral skóre zápasu Cristiano Ronaldo. Na ostatných štadiónoch ho nikto nepredbehol.

Toľko k priebehu súťaže. Celkom na záver sme si nechali to, čo vás asi zaujíma najviac - ako ste vlastne dopadli v súťaži práve vy? Stačí raz kliknúť a v tomto článku sa všetko dozviete. :)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články