Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Belgicko o pozíciu, Kórea o česť

Dnes o dvadsiatej druhej hodine odohrajú svoj posledný zápas v skupine výbery Belgicka a Južnej Kórey. Belgičania hrajú o prvé miesto, o ktoré by ich v prípade prehry mohlo pripraviť Alžírsko. Naopak Kórejčania hrajú o česť a prvú výhru na tohtoročných MS.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Belgicko už s Kóreou skúsenosti má, dokonca aj z majstrovstiev sveta, keď v roku 1990, resp. 1998 žreb do skupiny vylosoval Belgicku práve tohto súpera. Obidva zápasy relatívne zvládli, nakoľko v jednom vyhrali 2:0, no a v druhom remizovali 1:1.

Belgičania už majú postup zo skupiny istý, keď po nie veľmi presvedčivých výkonoch dokázali vyhrať ostatné dva zápasy v skupine. Teraz budú hrať o východu pozíciu, ktorá by im určila buď víťaza, alebo porazeného zo skupiny G. Tým môže byť každý, avšak s najväčšou pravdepodobnosťou budú prví Nemci, čo Belgičania riskovať nebudú.

Kórejčania mali pred šampionátom veľké ambície, avšak teraz majú na konte iba jeden bod. Šancu na postup majú, no nie vo svojich rukách. Alžírsko by s ruskom muselo remizovať a Kórejčania by museli poraziť Belgicko o štyri góly. Realita, či fikcia? Nechajme sa prekvapiť, veď neraz sme sa presvedčili o tom, že futbal logiku nemá a tak je možné, že zažijeme prekvapenie turnaja.

Stávkové kancelárie sú však iného názoru. Kórejčanom neveria a na ich výhru určili kurz 4.50. Na výhru Belgicka je slušný kurz 1.85. Ak už sa chystáte stávkovať, alebo si len vychutnať tento zápas, naplánovaný je na 22:00 nášho času.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články