Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Wales aj Íri vysmiali našich reprezentantov: Slovensko je pre nás najjednoduchší súper!

DUBLIN - Obrovské sebavedomie Ostrovných štátov je viac menej známe, ale tentokrát to už prehnali! Obeťou ich sebavedomých úvah sa po dueli Slovenska s Írskom stali zverenci trénera Kozáka.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Na zápas našich v Írsku sa prišiel pozrieť aj waleský kormidelník Chris Coleman, ktorý je lodivodom jedného z trojice súperov Slovenska na blížiacich sa ME vo Francúzsku. Ten podľa írskeho denníka Irish Independent musel byť po zápase nadšený: "Tréner Walesu Chris Coleman musí byť nadšený, keď si predstaví, že Gareth Bale nastúpi na Eure proti obrane Slovenska". Denník tiež kriticky zhodnotil výkon našej defenzívy: "Ak mohol Shane Long tak ľahko prechádzať ich obranou, tak čo potom s nimi narobí Gareth Bale..."

Rovnaký názor v podstate zastáva aj waleský denník Walesonline: "Gareth Bale sa môže usmievať pri hre jeden na jedného s ich obranou. Wales by mal dominovať v držaní lopty a Slovensko je pre nás najjednoduchší súper!"

Trošku smelé vyhlásenia predovšetkým od írskeho periodika, keď zoberieme do úvahy fakt, že Íri nám za celý zápas nedokázali na domácej pôde streliť gól z hry.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články