Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Domáci budú chcieť potvrdiť prvé miesto proti Kamerunu

Domáca Brazília dnes o 22:00 nášho času odohrá posledný zápas základnej skupiny proti Kamerunu. Očakáva sa povinná jazda Brazílčanov. No kto vie, futbal nemá logiku.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Tímy sa stretli 4-krát, Brazília v nich zvíťazila 3-krát. Kamerun hrá prvý krát proti hostiteľovi MS. Pred odletom do Brazílie si pýtali vyššie odmeny, no teraz budú radi, že ich má čo odviesť domov. Spomínate si, keď v zápase proti Chorvátsku nezmyslene Song zasiahol lakťom do chrbta Mandžukiča, alebo keď sa dvaja spoluhráči začnú strkať vo vlastnom pokutovom území? Sklamanie, sklamanie a ešte raz sklamanie. Hráči Kamerunu mali pred šampionátom veľké oči, ktoré im teraz ostanú iba na plač. V ceste im ešte stojí nabrúsená Brazília, hnaná dopredu státisícmi fanúšikov.

Brazílčania už definitívne postúpili zo skupiny, avšak ešte nevedia z akého miesta. Všetko majú vo vlastných rukách a veľmi dobre to vedia. „Máme to rozohrané skvele, avšak nesmieme poľaviť. Aj napriek nezhodám má Kamerun svoju kvalitu, no my ideme do zápasu s chuťou vyhrať,“ povedal tréner Brazílie.

Brazílčania musia mieriť vysoko. Kvalitu na to rozhodne majú, tak uvidíme, či to ukážu aj v dnešnom zápase. Kurz na domácich je 1.17, Kamerun má kurz 21.00. Výkop zápasu je naplánovaný na 22:00 nášho času.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, FIFA.com

Diskusia

Podobné články