Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

"Čaká nás neznámy súper"

Reakcia na pondelňajší žreb 2. predkola Ligy majstrov 2014/2015, ktorý slovenskému majstrovi Slovanu Bratislava určil za súpera waleský The New Saints FC:
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Petr Kašpar, generálny riaditeľ ŠK Slovan: "Čaká nás neznámy súper, ktorého musíme dobre zmapovať a pripraviť sa na neho. Pozrel som si tabuľku waleskej ligy z minulej sezóny, v ktorej The New Saints získali v 32 zápasoch 73 bodov a s veľkým náskokom sa stali majstrom. Pri žrebe sme figurovali v koši nasadených tímov, aj preto nám povinnosť velí postúpiť ďalej. Chceli sme sa vyhnúť švédskemu majstrovi Malmö FF, ktorý vyzeral byť papierovo najsilnejším potenciálnym súperom, takže v tomto smere spokojnosť. Začíname doma, ale či to bude nevýhoda, ukážu až samotné zápasy."

Róbert Vittek, útočník ŠK Slovan: "Myslím, že je to nepríjemný súper. Ale mohli sme dostať aj horšieho, napríklad švédske Malmö. Myslím, že nebudú až na takej úrovni ako Švédi, alebo aj balkánske tímy, ktoré sme našťastie nedostali. Očakávam od súpera anglický štýl futbalu. Myslím si však, že sa dá s nimi hrať a my chceme ísť ďalej, veď aj pri žrebe sme boli nasadení. Nemyslím si, že prvý zápas doma je výhoda alebo nevýhoda. Už mám odohratých toľko zápasov v pohárovej Európe, že dobre viem, že záležať bude na tom, kto sa ako pripraví v ten daný deň, na tých daných 90 minút."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články