Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Portugalci si budú chcieť napraviť chuť po debakli

Portugalsko dostalo v prvom zápase debakel od Nemecka, navyše ich najväčšia hviezda, Cristiano Ronaldo, má problémy s ľavým kolenom, kvôli tomu, že ho zaklial šaman. Či je to pravda, alebo nie, nič to nemení fakt, že lekári neodporúčajú Ronaldovi štart v zápase. S Amerikou sa stretli 5-krát, obidvaja vyšli 2-krát víťazne, raz sa zrodila remíza.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Portugalci sú síce považovaní za favorita, ale Američania sú húževnatí, čo už neraz dokázali. Navyše ich v Brazílii podporuje nemalá skupinka fanúšikov, ktorí to majú do Brazílie „na skok“. „Je to veľmi povzbudzujúce, že naši fanúšikovia nás prídu povzbudiť, aj napriek tomu, že futbal nie je v Amerike šport číslo jedna. Sú ako dvanásty muž,“ povedal Clint Dempsey.

Pred zápasom je tu pár otáznikov. Dokážu sa Portugalci spamätať z debakla a potvrdiť úlohu favorita? Nastúpi Cristiano Ronaldo, bez ktorého je Portugalsko polovičné? Dokážu USA vyťažiť z fanúšikovskej podpory čo najviac a zaskočiť tak súpera? Odpovede na tieto otázky nájdeme presne o polnoci nášho času. Stávkové kancelárie však nám napovedali a kurzom 1.83 favorizujú Portugalsko. Na USA je kurz 4.60.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, FIFA.com

Diskusia

Podobné články