Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mojím najlepším kamarátom je stacionárny bicykel

Zdravotný stav Kóňu sa výrazne zlepšuje, trénuje už s hráčmi Senice
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Zdravotný stav futbalistu FK Senica Tomáša Kóňu, ktorému brutálnym zákrokom spôsobil fraktúru nohy Ákos Szarka z DAC Dunajská Streda, sa výrazne zlepšuje. Tridsaťročný stredopoliar sa približne po dvoch mesiacoch od zranenia zapojil už do tréningového procesu "Záhorákov".

Prvé správy o zranení Kóňu hovorili okrem zlomeniny aj o poškodených väzivách v členku. "Bol som u lekárov v nemocnici na vyšetrení a povedali mi, že sa to veľmi zlepšilo. Kosť sa krásne zahojila. To je veľmi príjemná správa pre mňa," cituje "Konga" oficiálny portál senického klubu.

Kóňa trénoval najskôr individuálne, ale teraz už sa pridal ku klubovým spoluhráčom. "S chalanmi trénujem prakticky od začiatku letnej prípravy. Predtým som trénoval individuálne. Najskôr v posilňovni, no už i pomaly vyklusávam," dodal senický stredopoliar, ktorý však ešte nedostáva plné tréningové dávky. "Už-už to bolo až príliš dobré. Asi som to v uplynulých dňoch so záťažou trocha prehnal. Trocha mi členok zasa opuchol. Dám si pár dní voľnejší režim. Nechcem nič podceniť. Mojím najlepším kamarátom v nasledujúcom období bude asi stacionárny bicykel."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články