Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

"Ak príde ponuka viesť Anglicko tak ju prijmem"

José Mourinho si vie predstaviť, že raz príjme ponuku viesť anglickú futbalovú reprezentáciu.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Portugalský kormidelník FC Chelsea si Albión zamiloval, ale v súčasnej dobe by nemenil každodennú prácu v klube za povinnosti pri národnom tíme. Informovala agentúra Reuters.

Angličania sklamali na majstrovstvách sveta v Brazílii a po prehrách 1:2 s Talianskom a s Uruguajom sú už po dvoch zápasoch bez šance postúpiť medzi najlepších 16 tímov. V ostrovných médiách sa skloňuje meno trénera Roya Hodgsona vo všetkých pádoch a je jasné, že po tomto neúspechu pri národnom tíme skončí. Nič na tom nezmení ani výsledok v poslednom vystúpení na MS s Kostarikou.

"Ak príde ponuka viesť Anglicko tak ju prijmem, ale určite nie teraz. Som ešte mladý a silný, mám chuť trénovať každý deň a hrať tri zápasy za týždeň. Vašu krajinu však mám veľmi rád a cítim sa tu ako doma. Pas meniť nebudem a som stopercentný Portugalčan, ale Anglicko mám veľmi rád," povedal bývalý tréner Realu Madrid, Interu Miláno a FC Porto pre ITV News.

Mourinho sa do Chelsea vrátil pred dvanástimi mesiacmi po trojročnom angažmán v Reale Madrid. Klub zo Stamford Bridge chce vrátiť opäť na výslnie, ale v minulej sezóne nezískal s "The Blues" žiadnu trofej. Najväčšou letnou posilou je Cesc Fabregas, ktorý prichádza z Barcelony a so Španielskom zažil takisto na MS sklamanie. Dvadsaťsedemročný stredopoliar sa vracia do Premier League, v minulosti žiaril v drese Arsenalu Londýn "Takéhoto hráča sme potrebovali. Je v najlepšom veku a okrem futbalových kvalít je to veľká osobnosť a líder. V Anglicku hral a tak nepotrebuje čas na adaptáciu," povedal Mourinho na adresu Fabregasa.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články