window.googletag = window.googletag || { cmd: [] }; window.googletag.cmd.push(function () { window.googletag.pubads().enableSingleRequest(); window.googletag.pubads().disableInitialLoad(); }); Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Fluecove zápisky - 20.6.2014

Ďalšie novinky z MS.
Zdroj: screen
Zdieľajte:

Dopingové testy po prvých sedemnástich zápasoch na futbalových MS 2014 skončili s negatívnym výsledkom. Po každom stretnutí boli testovaní z oboch tímov dvaja náhodne vybraní hráči. Informovala o tom agentúra dpa.

Anglický futbalový reprezentant Steven Gerrard sa zatiaľ nelúči s kapitánskou páskou. "Myslím, že musíme zabudnúť na bolesť a nechať bokom city. Musíme hľadieť na to, čo sa udeje v najbližších piatich dňoch," cituje slová hráča Liverpoolu agentúra dpa. "Ak vypadneme po základnej fáze, bude to prehra pre mňa, aj pre tím," dodal po zápase s Uruguajom (1:2).

Futbalová federácia Pobrežia Slonoviny (IIF) oznámila, že mladší brat reprezentantov Yayu a Kola Tourého vo štvrtok zomrel. V oficiálnom stanovisku IIF nepopísala presné príčiny smrti 28-ročného Ibrahima Tourého, iba fakt, že zomrel v Manchestri.

Účasť holandského futbalistu Bruna Martinsa Indiho v poslednom zápase B-skupiny MS v Brazílii proti Chile je ohrozená. Dvadsaťdvaročný obranca Feyenoordu Rotterdam strávil noc v nemocnici v Porto Alegre potom, čo utrpel otras mozgu v stretnutí s Austráliou (3:2). Informovala agentúra dpa.

Futbalový reprezentant Ghany Michael Essien sa opäť zapojil do tréningového procesu. Tridsaťjedenročný stredopoliar AC Miláno si v úvodnom zápase svojej krajiny na MS v Brazílii proti USA (1:2) poranil prst a vynechal stredajší tréning.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články