Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Odolajú protinožci rozbehnutým Holanďanom?

Austrálsky futbalisti podľahli vo svojom prvom dueli na MS reprezentácii Čile v pomere 1:3. Teraz ich však čaká vicemajster sveta a skvelo rozbehnutý výber Holandska.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Austrália sa s Holandskom stretla dovedna 3-krát, všetky zápasy boli priateľské. Nedokázali však vyhrať ani jeden zápas, nakoľko 2-krát prehrali a raz remizovali.

Hneď prvý zápas Austrálčanom ukázal, že ak nechcú zažiť v Brazílii blamáž, musia odovzdať všetko. Ich najväčšou slabinou sú kombinačné akcie, nakoľko ich nedokážu vytvárať ani brániť. Proti Čile dostali 3 góly práve po takých akciách. Ich najväčšou zbraňou by mali byť vzdušné súboje, v ktorých urastení Austrálčania dominujú. Teraz ich však čaká o mnoho ťažší súper, ktorý prakticky nemá slabinu a je nabitý hviezdami.

Holanďania zažili úvod do šampionátu ako z ríše snov, keď nielenže porazili majstrov sveta v repríze finále z pred 4 rokov, ale im uštedrili aj poriadny výprask v podobe 5 gólovej nádielky. Blysol sa najmä útočník červených diablov Robin van Persie, ktorý vsietil prvý gól Holandska na týchto MS a ktorý je kandidátom na gól šampionátu. Taktiež Arjen Robben nezaostal svojej povesti, keď prekonal rýchlostný rekord Thea Walcotta a pri súboji so Sergiom Ramosom vyvinul rýchlosť 37 km/h a to vo svojich tridsiatich rokoch a čo viac strelil 2 góly.

Tak či onak, favorit je jasný, či už na papieri, alebo v reálnom zápase. Nikto nepochybuje o tom, že Holandsko bude po tomto dueli mať na konte 6 bodov, záleží iba na skóre. Odpovedá tomu aj kurz stávkových kancelárii, keď na výhru Holandska dali kurz 1.22 a na výhru Austrálie 15.00. Zápas je naplánovaný na 18:00 nášho času.

pravdepodobné zostavy:

Austrália: Ryan - MacGowan, Davidson, Spiranovic, Wilkinson - Oar - Milligan, Jedinak, Bresciano - Cahill, Leckie

Holandsko: Cillessen - Vlaar, de Vrij, Martins Indi - Janmaat, de Jong, de Guzman, Blind - Sneijder - van Persie, Robben

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články