Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tipujúci môžu vyhrať svoj vlastný Mundial

Štyri roky čakania stačili. Už dnes opäť vypukne futbalové šialenstvo v podobe svetového šampionátu vo futbale. V Brazílii bude síce Slovensko chýbať, ale futbaloví fanúšikovia pod Tatrami si prídu na svoje aj tak.
Zdroj: DoxxBet
Zdieľajte:

Spolu 64 zápasov ponúkne Mundial v Brazílii všetkým priaznivcom najpopulárnejšej hry na svete. Každý z 32 tímov si robí zálusk na zisk majstrovskej trofeje, ale len jeden kolektív ju zdvihne 13. júla nad hlavu. Ktorý to bude, to je ťažké si pri vyrovnanosti súčasnej futbalovej špičky tipnúť. Ťažké, ale nie nemožné.

Tipujúci v DOXXbete sa môžu, popri sledovaní zápasov na MS v Brazílii, zapojiť aj do svojho vlastného tipovacieho šampionátu. Až do 6. júla sa v rámci DOXXbet Mundialu hrá o 1500 € a vecné ceny!

Akcia je rozdelená do štyroch kôl, pričom tipujúci súperia v každom z nich nielen o to, aby nahrali viac bodov ako ostatní, ale aj o tablet Samsung galaxy tab 3 a o čo najväčší podiel z celkovej dotácie 1500 €.

Pravidlá DOXXbet Mundialu sú úplne jednoduché. Stačí si staviť minimálne 2 € na tiket, pričom jediným obmedzením je mať na tikete udalosť s kurzom 1,2 a vyšším.

Čím vyššie kurzy zápasov na tikete uhádnete, tým viac bodov získate. Ak si podáte tiket za viac ako 50 eur, počet získaných bodov zdvojnásobíte. Ak bude váš vklad na tikete viac ako 100 eur, potom bude hodnota získaných bodov trojnásobne vyššia.

Futbalový vrchol roka sa blíži. Vylepšite si zážitok z neho stávkami v DOXXbete a vyhrajte nad ostatnými tipérmi. Prajeme vám veľa šťastia a skvelých futbalových zážitkov!

Zdieľajte:
Autor: Admin
Zdroj informácií: DoxxBet

Diskusia

Podobné články