Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nigéria vstúpi do šampionátu duelom s Iránom

Presne o 21:00 nášho času je naplánovaný ďalší duel majstrovstiev sveta vo futbale, konkrétne Nigérie s Iránom.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Títo dvaja súperi sa stretli iba raz a to v priateľskom zápase v roku 1998, keď sa z víťazstva tešili futbalisti z africkej krajiny. Tieto tímy sa na pôde majstrovstiev sveta stretnú po prvý raz a to konkrétne v F-skupine, kde im žreb pridelil Argentínu a nováčik z Bosny.

Iránci sú považovaný za najslabší tím na šampionáte, ale podceňovať ich rozhodne nemožno, keďže už neraz sme videli, že aj Dávid dokáže poraziť Goliáša. „Síce sme papierovo slabší a považovaný za outsidera, no nechceme tieto predpoklady naplniť. Do každého zápasu dáme srdce,“ povedal koúč Iránu.

Nigéria je naopak krajina, ktorá už okúsila vyraďovacie boje a na MS je ostrieľaná, čo dokázala na šampionáte neraz a porazila i papierovo silnejších súperov. „Sme síce favoriti, ale nič nesmieme nechať na náhodu. Tento zápas je ako každý iný,“ nechal sa počuť japonský tréner Keshi.

Ako sme už povedali, favoritom je Nigéria, ktorej stávkové kancelárie dávajú na víťazstvo šancu kurzom okolo 1,90, Iránci sa pohybujú okolo 4,5. Redakcia stránky futbalovysvet.sk tipuje výsledok 3:0 pre Super Eagles, teda Nigériu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články