Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dokážu „protinožci“ odolať Sanchézovi a spol.?

V noci z piatka na sobotu sa odohrá stretnutie B-skupiny medzi Austráliou a Čile. Začiatok zápasu je naplánovaný na 00:00 nášho času.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Títo dvaja súperi sa stretli celkovo 4 krát, z toho však iba raz na MS, konkrétne v roku 1974, kde sa zrodila bezgólová remíza. Zvyšné 3 zápasy boli priateľské a z nich už vyšli víťazne Juhoameričania. Oba tímy sa nachádzajú v tzv. skupine smrti s Holandskom a Španielskom.

Čilania pod vedením argentínskeho trénera Jorgeho Sampaoliho pred šampionátom prehlásili, že nemajú čo stratiť a dajú zo seba všetko. Najväčšia hviezda čilského výberu, Alexis Sanchéz, pred šampionátom povedal:“Na turnaj ideme s cieľom vyhrať. Keby sme nemali víťaznú mentalitu a vieru, že dokážeme spraviť dobrý výsledok, mohli by sme sa zbaliť a ísť domov.“ Práve tento krídelnik hrajúci za španielskeho giganta FC Barcelona by mal byť ofenzívnym ťahúňom, či už proti Austrálii, alebo zvyšným tímom B-skupiny. V úvodom zápase by čilanom mal chýbať záložník Juventusu Turín, Arturo Vidal, ktorého trápi pravé koleno.(v máji absolvoval operáciu, pozn. redaktora)

Austrálčania, ktorý patria medzi outsiderov šampionátu môžu iba prekvapiť a tak sa budú proti Chile snažiť spraviť dobrý výsledok. Austrálsky výber vedie domáci tréner Ange Postecoglou, ktorý so sebou do Brazílie zobral aj veterána Tima Cahilla. Tím bez zvučnejších mien by sa mal stmeliť práve okolo tohto stredopoliara.

Očakávame opatrný začiatok a vzájomné oťukávanie sa medzi súpermi. Papierovo sú favoriti Čile čo dokazujú aj kurzy v stávkových kanceláriách. V priemere až 90% stávkových dáva kurz okolo 1.40 na Čile a Austrálsku silu ocenili kurzom 11.00. Naši redaktori tipujú výsledok 2:0 v prospech Čile.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články