Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Top 10 najdrahších futbalistov do 21 rokov

Top
Dnešný futbal posúva vekovú hranicu stále nižšie a práve mladí hráči sú tie najväčšie hviezdy vo svojich kluboch. Dnes Vám predstavíme desiatku takýchto hráčov, ktorých hodnota sa pohybuje na miestami až extrémnych čiastkach a to niektorí z nich nemajú ani 21 rokov.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

10. Aymeric Laporte – 23,5 miliónov €

Francúzsky mladík, ktorý oblieka dres baskického Athletic Bilbaa je jedným z najtalentovanejších hráčov na svojej pozícii. Bilbao urobilo vynikajúci ťah podpísaním novej zmluvy s týmto stredným obrancom, o ktorého mali záujem popredné kluby hlavne z anglickej Premier League.

9. Luke Shaw – 25 miliónov €

Ako dobre viete, Luke Shaw utrpel v nedávnej dobe nepríjemné zranenie v zápase Ligy Majstrov proti PSV Eindhoven, ktoré ho vyradilo z hry na naozaj dlhú dobu. Aj napriek tomu však patrí medzi najlepších ľavých obrancov najvyššej anglickej súťaže a všetci mu prajeme skorý návrat na futbalové trávniky.

8. Jose Luis Gaya – 25,7 miliónov €

Valencia bola vždy známa produkciou skvelých futbalistov a výnimkou nie je ani mladý ľavý obranca Jose Luis Gaya. Veľký záujem o tohto Španiela má londýnsky Arsenal a ak ho budú chcieť z Valencie získať, budú musieť zaplatiť peknú sumu.

7. Mateo Kovačič – 26 miliónov €

Chorvátsky záložník bol posledným tohtoročným nákupom Realu Madrid a v kráľovskom veľkoklube si od neho veľa sľubujú. Jeho kreativita a presnosť prihrávok je presne tým, čo v Madride hľadali a v tomto bývalom hráčovi Interu to určite našli.

6. Hakan Calhanoglu – 27,3 miliónov €

Turecký mladík priťahuje svojimi výkonmi v Bayeri Leverkusen stále viac a viac pozornosti. Jeho hlavnou prednosťou je predovšetkým skvelá kopacia technika a minulé prestupové obdobie bol spájaný hlavne s Manchesterom United. Uvidíme, či sa im ho podarí získať v tom nasledujúcom.

5. Jose Gimenez – 30 miliónov €

Jedným z dôvodov, prečo Miranda v lete opustil Atlético Madrid bola forma a kvalita Joseho Gimeneza. Uruguajčan má veľký potenciál stať sa jedným z najlepších stredných obrancov a Los Colchoneros budú musieť vynaložiť veľa úsilia, aby si ho v tíme udržali.

4. Domenico Berardi – 30,3 miliónov €

Možno nie všetci poznajú tohto mladého Taliana, kto však sleduje taliansku Seriu A, určite jeho výkony nemohol prehliadnuť. Z Berardiho rastie veľká hviezda a Taliani si od neho veľa sľubujú. V útočnej činnosti môže hrať na viacerých postoch a to z neho robí veľmi kvalitného útočníka. V Sassuole ho zrejme dlho neudržia.

3. Memphis Depay – 33,5 miliónov €

Mladý Holanďan prestúpil toto prestupové obdobie do Manchesteru United ako najlepší strelec najvyššej holandskej súťaže. Svoj potenciál ukazoval už na Majstrovstvách sveta v Brazílii a vždy keď nastúpil, dokázal, že má veľké útočné kvality. V budúcnosti sa môže stať jedným z najlepších krídelníkov na svete.

2. Marquinhos – 40 miliónov €

Brazílsky stredný obranca nezačal svoju kariéru v PSG najlepšie, no každým zápasom dokazoval, prečo si ho šejkovia do Paríža doviedli. Chelsea urobila toto leto dve ponuky na získanie tohto stopéra, no PSG obe zamietli. To dokazuje, že v ňom vidia veľký potenciál a budú sa snažiť ho v klube udržať čo najdlhšie.

1. Raheem Sterling – 50 miliónov €

Bývalý hráč Liverpoolu prestúpil toto leto do Manchesteru City a v podstate si tento prestup sám „vydupal“. Nie je pochýb, že je jedným z najtalentovanejších anglických mladíkov, no cena, za ktorú ho Citizens kúpili, bola pri takomto mladom hráčovi naozaj neuveriteľná. Má však potenciál stať sa obrovskou hviezdou a v City veria, že svoj potenciál aj naplní.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články