Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Messi do City, Ronaldo do Juventusu

Včera sme Vám na našom Facebooku dali možnosť vytvoriť si vlastnú prestupovú špekuláciu. Vznikli z toho zaujímavé presuny, ktoré Vám teraz zhrnieme.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Cieľom všetkého bolo z vopred pripravenej tabuľky vybrať podľa dátumu Vášho narodenia meno hráča a klub, do ktorého by sa mal presunúť. Posledné dve číslice Vášho telefónneho čísla následne určili prestupovú sumu.

Najčastejšie sa vo výbere objavovalo meno Marco Reus. Stredopoliar Dortmundu absolvoval celkovo päť prestupov. Roman Kozák poslal Reusa zadarmo do PSV Eindhoven, za 6 miliónov by sa podľa Romana Krnáča presunul do Bayernu. Až dvojica z Vás poslala Reusa do FC Liverpool. Samo German za 58 miliónov, Martin Doboš určil sumu 51 miliónov. Na Ostrovy by Reusa poslal aj Robko Martin Hložka, ktorý by za 76 miliónov priviedol Reusa do Chelsea.

Ďalším v poradí je Paul Pogba z Juventusu, ktorého ste poslali na tri nové adresy. Do Monaka by sa podľa Maja Marchevského sťahoval za 87 miliónov. Jaroslav Rosina “upiekol“ jeho 27-miliónový presun do Dortmundu. A nakoniec by Pogbu podľa Michala Kováčika čakal presun do rímskeho AS za 38 miliónov.

Tri presuny by čakali aj na Arjena Robbena. Ten by sa podľa Alexa Kováča presunul z Bayernu do FC Porto za 54 miliónov eur. Los Blancos by ho za 91 miliónov poslal do Liverpoolu a Tomáš Edge Kováčik za 96 miliónov do Neapolu.

Trikrát by sa sťahoval aj Luis Suarez. Podľa Martina Uličného by to bolo za 48 miliónov do AC Miláno. Viliam Šály ho poslal do Galatasarayu Istanbul za 40 miliónov a 32 miliónov by ho podľa Matúša Savarija dostalo do Feyenoordu.

Cristiano Ronaldo, najlepší strelec poslednej sezóny Ligy majstrov, by sa podľa vášho výberu tiež sťahoval. Števo Obšítoš „vybavil“ jeho prestup do Juventusu za 59 miliónov a Ľuboš Krestan za 31 miliónov do Benficy.

Dva prestupy by čakali aj Lionela Messiho. Do Manchestru City by ho za 18 miliónov poslal Daniel Sikora. Marián Husár trochu pridal na cene, za 51 miliónov čaká Messiho presun do Galatasarayu.

Pokiaľ by mal Angel di Maria za agenta Martina Cimermana, balil by si kufre na cestu do Ríma. AS by Realu zaplatilo 75 miliónov. Do toho istého klubu by putoval aj vďaka Mirovi Laurenčíkovi, prestupová suma by bola 58 miliónov.

Prestup sa ušiel aj Zlatanovi, ktorý by sa podľa Jozefa Prieporu presunul na Old Trafford za 68 miliónov. Didier Drogba by podľa Jána Mičudu prešiel do AS Monaka za 81 miliónov, Ján Spišák „zariadil“ Eto´ov presun do PSV Eindhoven za 87 miliónov a nakoniec Dávid Gušl poslal Sneijdera za 64 miliónov do Feyenoordu.

Nakoniec jediná otázka. Myslíte, že je nejaký prestup reálny?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články