Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vyskočil predĺžil v Trnave zmluvu

Český futbalista Martin Vyskočil bude obliekať dres Spartaka Trnava aj v nasledujúcej sezóne.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Tridsaťjedenročný útočník sa s vedením tretieho tímu Corgoň ligy dohodol na predĺžení kontraktu o jeden rok. Informovala o tom oficiálna stránka Spartaka.

"Počas celej jari ukazoval dobrú výkonnosť, tréner Juraj Jarábek s ním bol spokojný. Rozhodli sme sa pre predĺženie spolupráce. Popri lige budeme hrať aj európsky pohár, na čo potrebujeme kvalitný a konkurencieschopný káder. Teší nás, že Martin ponuku prijal," povedal generálny manažér Spartaka Dušan Keketi starší.

"Počas jari som cítil, že o moje služby je v Trnave záujem. Teším sa, že sme sa dohodli a aj v novom ročníku budem hráčom Spartaka. Mal som aj iné ponuky, rozoberať to však nebudem. Mojím cieľom je, aby Spartak stúpal v tabuľke. Verím, že si ako hráč užijem aj nový štadión, ktorý tu bude stáť," vyjadril sa Vyskočil, ktorý počas jesene odišiel na hosťovanie do Českých Budějovíc za trénerom Pavlom Hoftychom. Do Trnavy sa vrátil počas zimnej prestávky. Celkovo za červeno-čiernych odohral v aktuálnom ročníku 19 ligových zápasov (celkovo 1011 minút) a strelil tri góly.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články