Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Draxler účastníkom havárie

Dnešný deň priniesol v tábore Nemeckej reprezentácie malý problém, ten však nič vážne neznamenal.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Dvaja ľudia utrpeli zranenia počas testovacieho podujatia nových vozidiel značky Mercedes v talianskom stredisku St. Martin, kde sa nachádzala na sústredení nemecká futbalová reprezentácia. Účastníkmi nehody boli aj hráči národného výberu Julian Draxler a Benedikt Höwedes.

Hlavný partner nemeckého mužstva pripravil testovacie jazdy v spolupráci s profesionálnymi jazdcami na sústredení futbalistov pred MS v Brazílii. V aute, ktoré zrazilo 63-ročného nemeckého turistu spoločne s jedným miestnym obyvateľom, sedeli aj reprezentanti Draxler s Höwedesom a šoféroval ho Pascal Wehrlein. Kontrolu nad druhým vozidlom mal pilot "efjednotky" Nico Rosberg.

"Bol to obrovský šok pre celý tím. Väčšina hráčov hrala v tom čase golf s bývalou svetovou jednotkou Martinom Kaymerom. Draxler a Höwedes boli však priamymi účastníkmi nehody a veľmi ich to zasiahlo," citovala agentúra Reuters slová tímového manažéra Olivera Bierhoffa.

Oboch zranených mužov previezla záchranná služba do nemocnice. Nemecký turista utrpel vážnejšie poranenia, bližšie informácie o stave poškodených však zatiaľ nie sú známe. "Našich hráčov to vzalo natoľko, že ihneď sa s nimi porozprával športový psychológ tímu," dodal Bierhoff, ktorý následne navštívil spoločne s oboma jazdcami zranených v nemocnici.

Hovorkyňa prestížnej nemeckej automobilovej značky Claudia Merzbachová potvrdila, že cieľom podujatia bolo otestovať dve nové vozidlá. "Bola to len prezentácia. Dvaja ľudia však boli zranení, no neboli to žiadne rýchlostné preteky. V súčasnosti nemôžeme viac prezradiť."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články