Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Poprel Ramos odchod z Realu?

Sergio Ramos prežíva v Reale Madrid sezónu snov, mieni vôbec niekedy zmeniť dres?
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Sergio Ramos v poslednej dobe v drese Realu Madrid žiaril a je jednou z hlavných postáv histórie tohto klubu. Navyše si na svoje konto pripísal titul pre víťaza Ligy majstrovi, čím dosiahol vysnívanú La Décimu. Napriek tomu sa v médiách objavili správy o možnom odchode opory Los Blancos.

Ten prestúpil na Santiago Bernabeu v roku 2005 zo Sevilly a zatiaľ nastúpil do 400 oficiálnych zápasov! Stal sa tiež hrdým majiteľom niekoľkých významných trofejí. Posledný z nich má meno Liga majstrov, pretože vo finále Real Madrid dokázal otočiť vývoj zápasu s mestským rivalom a hoci prehrával, v nastavení vyhral vysoko 4:1, keď zápas zachraňoval a poslal do predĺženia práve Segio.

Real Madrid konečne dosiahol vysnívanú a dlho očakávanú trofej a je korunovaný za najlepší klub v Európe. To je jeden z hlavných dôvodov, prečo Ramos nepremýšľa o odchode. Španielske médiá síce priniesli informáciu o záujme niekoľkých nemenovaných celkov z popredia Premier League, ale teraz sa Ramos odhodlal verejne oznámiť svoju budúcnosť v kráľovskom klube.

V rozhovore pre španielsky denník Sport vyhlásil: "Cítim sa poctený tým, že patrím do najlepšieho tímu na svete. Hrám tu dôležitú úlohu a som súčasťou skvelej skupiny. Dúfam, že tu budem hrať ešte veľmi dlho a vyhrám tu množstvo ďalších trofejí."

"Od prvého dňa, čo som tu, cítim obrovskú vášeň fanúšikov, ktorá pomaly splýva snáď až so závislosťou na futbale. A keď vám takí ľudia tlieskajú, je to neobyčajný pocit. Som tu doma a budem za to vždy vďačný."

"Vôbec by mi nevadilo, keby som tu mal ukončiť kariéru. Ešte o konci samozrejme nepremýšľam, ale nikdy neviete. Musím povedať, že odísť do futbalového dôchodku z Realu Madrid by bolo mojím splneným snom," dodáva dvadsaťosemročný hráč.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: football365.com

Diskusia

Podobné články