Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Trnavskú arénu môže otvoriť klub, ktorý vychoval Pelého a Neymara

Trnava v otváracom dueli City Areny možno proti FC Santos.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Fanúšikovia Spartaka Trnava majú jedinečnú možnosť získať lístok zdarma na otvárací duel City Areny, v ktorom "andeli" nastúpia pravdepodobne proti FC Santos. Ten je síce predbežne naplánovaný až na 22. augusta, no priaznivci si môžu miesto na štadióne zabezpečiť už v sobotu, ak prídu na ligový zápas Trnavy s Banskou Bystricou do Zlatých Moraviec.

Ako vo štvrtok informoval PR manažér klubu Marek Ondrejka, všetci návštevníci stretnutia, ktorí si nechajú v pokladniach štadióna ViOn-u označiť vstupenku špeciálnym znakom, získajú vstup na otvárací duel zadarmo. "Chceme týmto spôsobom motivovať fanúšikov, aby navštívili duel s Duklou, aj keď o mnohom v lige je už rozhodnuté. Ide nám však ešte o tretie miesto, zároveň chceme zápas poňať ako oslavu futbalu, dôstojne sa rozlúčiť so sezónou a odmeniť našich verných priaznivcov," uviedol Ondrejka. Zároveň poznamenal, že označenú vstupenku si majú fanúšikovia ponechať a neskôr si ju budú môcť vymeniť za oficiálny lístok na slávnostný otvárací duel na novom štadióne.

Spartak plánuje v "slovenskom Ríme" privítať brazílsky tím FC Santos, ktorému už zaslali oficiálnu pozvánku na súboj. Brazílčanov ponuka zaujala a či príde s klubom, kde vyrástli hráči formátu Pelého, Robinha či Neymara k dohode, bude možno jasné už počas tohto víkendu. "Už teraz registrujeme veľký záujem verejnosti o otvárací zápas. Vnímame teda našu ponuku pre fanúšikov ako ideálnu možnosť zarezervovať si bez zbytočných stresov miesto na stretnutí, kde okrem lukratívneho stretnutia A-mužstva uvidíme aj duel starých pánov Spartaka proti oldboys Ajaxu Amsterdam. Súčasťou akcie bude aj pestrý spoločenský program," dodal Ondrejka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články