Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Výmena legiend na lavičke AC

Talianske médiá tvrdia, že Seedorfa na lavičke AC Miláno vymení ďalšia klubová legenda.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Taliansky futbalový klub AC Miláno je pripravený prepustiť trénera Clarence Seedorfa a vymeniť ho ďalším bývalým hráčom "rossoneri" Filippom Inzaghim. Podľa agentúry Reuters o tom v utorok informovali talianske médiá.

Holanďan, ktorý ako hráč vyhral s AC dvakrát titul európskeho klubového šampióna, má kontrakt platný dva a pol roka, ale už po štyroch mesiacoch zrejme skončí. V pondelok v noci sa podľa informácií lokálnych médií stretli neďaleko Milána majiteľ a prezident 7-násobného európskeho šampióna Silvio Berlusconi s výkonným šéfom klubu Adrianom Gallianim, aby túto otázku vyriešili.

Hlavné športové denníky Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport a Tuttosport priniesli následne rovnakú informáciu, ktorej ale chýbal zdroj.

Tridsaťosemročný Seedorf na konci januára na poste hlavného trénera nahradil Massimiliana Allegriho. Ten bol pri mužstve dva a pol roka. Hoci bývalý víťaz LM s Ajaxom Amsterdam aj Realom Madrid vyhral v 11 z 19 ligových zápasoch, Milánu sa už nepodarilo postúpiť do európskych pohárov.

Ani Inzaghi nemá trénerské skúsenosti na seniorskej úrovni. Štyridsaťročný "Pippo" hral za AC 11 sezón, vyhral s ním dvakrát Seriu A aj Ligu majstrov. Posledné dve sezóny viedol juniorku AC Miláno.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články